Katastrofalt resultat..

2010-01-29 @ 20:28:47
Idag blev det inte riktigt som jag ville på träningen. Kan säga det att jag hatar att vara övertaggad, för att det är då allt blir katastrofalt. Jag tar i för mycket och hela kroppen kollapsar och säger ifrån. Snart börjar jag bli van känns de som. Hatar att signalerna är olika från gång till gång. Därför ska jag ta det lugnt i helgen, eller jag ska plugga och jobba. Men blir ingen träning förrän på måndag. Då kör vi på core, nu ska jag ta det lugnt ikväll och titta på film.

min sötnos!

2010-01-29 @ 14:48:40

0-52e0316c70847e4ca2a0ac5c840ccb41.png

min sötnos!


290110

2010-01-29 @ 09:11:27
God morgon!
Idag känns de som att jag är uppe med tuppen verkligen, för jag är ledig. Idag igen tänker säkert mor min. Men jag ska passa bror och hund idag, men samtidigt plugga massor och få ett rum städat. Det sistnämnda får vi se om jag hinner göra någonting åt det. Ska i alla fall plocka, resten får bli av imorgon.

Jag är otroligt sugen på träning, har kommit in i en nyttig period nu. Ni vet, beach -10. Ikväll ska jag köra cirkelträning, det var ju tur att jag bokade det igårkväll för idag är passet fullt. Cirkelträning är ett otroligt jobbigt pass som behandlar alla muskeltyper, främst kondition om ni frågar mig. Så ska bli skönt att slita ut sig, can't wait!

Nu ska jag äta frukost, har nämligen köpt nytt muslipaket som jag ska smaka.

Country Life på facebook

2010-01-28 @ 23:50:30
Medan det är paus på NCIS kan jag lika gärna blogga. Finns inte direkt någonting annat att göra som är roligare. Mamma har fått mig intresserad av någonting som heter Country Life på facebook, man matar djur som till exempel en ko som då producerar mjölk som sedan görs till ost med hjälp av en maskin. Ja, ni förstår själva poängen. Rätt roligt, i alla fall om man har tråkigt som jag. Idag är det torsdag, vilket betyder helg för mig. Jag har numera långhelg nästan varje vecka, i alla fall till vecka 10. Det är nämligen så långt jag kan se hur schemat går!

Jag känner för lite förändringar i bloggen, men jag känner på samma sätt att jag inte har orken att fixa en. Sedan så är jag väl inte den bästa på bloggdesign. Men ska försöka fixa någon med mycket bilder. Jag gillar bilder, jag tycker att en blogg blir mycket roligare med bilder. Därför bjuder jag på en bild från när Charlotte fyllde 20 år.



Telefonköp

2010-01-28 @ 23:35:19



Ikväll blev det ett telefonköp, vilket resulterades i denna sötnos!


Stökigt rum

2010-01-28 @ 16:06:06
Det är lite så här halvkrångel i bloggen, men nu är jag här igen. Efter några dagar, hehe. Det har varit rätt mycket i skolan, är fortfarande det så min helg kommer inte vara så rolig. Kommer bestå mest av jobb och plugg. Not so fun! Men om två veckor blir det otroligt med party, jag läntar efter vecka 6. Då kör vi party torsdag och fredag(eller lördag, kommer inte riktigt ihåg). Jag saknar min vän Cecilia otroligt mycket, det är nämligen så att hon har lämat mig för Göteborg.. Känns otroligt tomt här utan henne, men jag vet att hon rockar som läkarstudent.

Idag har jag hämtat ut kläder på posten som väntade på mig, love it! Ikväll ska jag och pappa iväg och handla mobil till mig, jag vet inte riktigt vad jag vill köpa. Men eftersom min telefon är psyko, så är det behövligt! Den 4 februari blir den trots allt 1 år!

Nu väntar ett stökigt rum.

@ school

2010-01-25 @ 14:21:35

0-29df88b4cfc13f4f4df9cba6e6d74008.png

@ school


Nu är jag på jobbet, om 2 timmar o

2010-01-23 @ 18:30:58

0-5ef6d3b65e24976e0e14271e78fceff4.png

Nu är jag på jobbet, om 2 timmar och 30 minuter ska jag till söder med Johan, Kalle och Charlotte! Ikväll blir det biljard då jag jobbar imorgon.


Lördag

2010-01-23 @ 12:00:08

Jag är verkligen megatrött idag, jag förstår inte vad det är med mig. Pappa fick komma och väcka mig säkert fem gånger. Men nu skulle jag gärna lägga mig igen och sova, men icke det. Ska nämligen plugga och städa är det tänkt. Innan jag ska jobba. Jobbar 16-21 ikväll, sen ska jag och några vänner dra till söder för att köra biljard. Johan har tagit på sig ett uppdrag att supa mig under bordet, men eftersom jag åker bil är det svårt! Hehe. Dessutom jobbar jag dagen efter också. Men nu måste jag börja med mina sysslor.


Så sant så!

2010-01-22 @ 12:24:59

"En vän är en person du älskar och som du inte försöker ändra på" //Milton H. Erickson


Högtalare

2010-01-21 @ 20:20:59
Nu dunkar det musik ur mina högtalare här hemma. Allt är som vanligt då kan man säga. Trött som bara den är jag, vilket jag jämt är känns det som.. Imorgon är jag ledig, men ska plugga. Sedan ska jag följa med bror och mamma till Toys och handla lego och lite annat ska handlas borta i kungens kurva. Kanske bowling på kvällen. Får se.

Jobb ikväll..

2010-01-15 @ 11:04:48
Idag är det inte mycket som händer! Är hemma och är hundvakt, i alla fall tills jag börjar jobba. Idag jobbar jag 15-21, inte så långt men ett helt okej pass. Det är verkligen skönt! Det jag gillar med att jobba fredag/lördagkväll är att man får ett extra pass till under helgen eftersom chefen har så svårt att få in fredag- och lördagkvällar. Jag sitter just nu och smaskar på mitt godis från igår, åt inte upp det. Tog väl bara några enstaka godisar. Ska strax stiga upp ur sängen för att gå ut med mando runt tolv-halv ett. Idag finns det ingen bil hemma, så därav blir det kommunalt.

Undrar vad jag ska äta till lunch idag, jag får väl fixa ihop någonting. Får se vad det finns att erbjuda.

Amazing

2010-01-15 @ 01:04:11
Jag kom hem för ungefär en halvtimme sedan, men jag har en sak att säga om filmen. Wooow. Okej jag har hur mycket som helst att säga om filmen, så här kommer det: Det är den bästa film jag någonsin sett, jag är helt rörd fortfarande. Så fort den kommer ut på DVD är den min. Då ska jag och mini-bror se den är min plan. Vilken historia och berättelse liksom, jag kan till och med säga att den är bättre än Titanic och en sådan film trodde jag aldrig att det skulle finnas. Ni som inte sett den, se den!

Jag ska nu, eller strax, gå och lägga mig. Imorgon (idag) är en ny dag.

2012

2010-01-14 @ 13:48:00
Idag ska jag träffa Cissilo, för vi ska gå på bio. Vi ska se 2012, weeehoo! Väldigt trött idag, träningsverk som gud vet vad. Så nu blir det inte träning förrän lördag.

Träning, träning och träning

2010-01-13 @ 18:25:37
Träning på fullt ös tre dagar i rad, till och med jag är imponerad! I måndags blev det Core, vilket jag absolut kommer köra en gång i veckan (love magmuskler), igår blev det spinning. Dock inte lika roligt, men jag säger en sak, vilken träning det är och fy fan för mina sittknölar idag. Idag tränade jag en timme på gymmet, fick förklarat varför jag inte fixar så många kilo i benpress som en tjej i min ålder "ska" klara och sedan varför jag inte kan springa på löparbandet så länge. Det är skönt att ha många och kloka träningsmänniskor runt sig i gymmet!

Ikväll blir det utgång med Emma och Elin. Michael Mind kommer ju till Sverige, det kommer bli galet! Har hört rykten om att det kommer upp emot 1000 pers och på facebook är det 900 personer som sagt att det kommer. Ikväll ska jag inte bli rund om fötterna, relativt nykter kväll hoppas jag på. Men vi får se, kan liksom inte lova någonting, hehe.

Imorgon har jag en dejt med Cissi, som ska lämna mig här i Stockholm! Jag blir olycklig..

Måndag

2010-01-11 @ 14:21:13

Idag har det varit tenta i kemi, det gick som det gick. Kan väl passa på att säga att jag inte gillar kemi för fem öre. Det är typ det värsta som finns. Tycker det är så jävla tråkigt. Så nu har jag fått ut min aggression om kemi. Har suttit och pluggat fysik, det har gått väldigt bra. Gått igenom kapitlet om optik och ljus och sådant. Väldigt roligt, tycker både fysik och matte är roligt. Kanske för att jag förstår det rätt bra. Hehe.

Jag väntar på mamma och Dennis, vi ska titta på glasögon. Jag följer med mest som smakråd. Men ska titta på glasögon till mig själv också hade jag tänkt. Jag har ett par, från apoteket. Men de passar inte riktigt min ansiktsform, de är lite för långa på sidorna. Men dem är utmärkta att läsa i. Jag tänkte bara titta om det finns några som kanske passar mig bättre. Vi får se, jag ska titta i alla fall. Än så länge behöver jag bara läsglasögon. Det är skönt, sen blir det linser på en gång kan jag lova!

Mamma ringde för en stund sedan och berättade att vi ska äta middag på subway. Då blev jag glad! Älskar subway mat.


Söndag, bakisdagen

2010-01-10 @ 14:39:30
Det är oftast vad söndagar brukar betyda för mig. Men inte idag! Jag sitter och pluggar massor inför min tenta imorgon, är lite nervös. Men jag hoppas det går bra! Håller tummarna helt enkelt. Efter detta ska jag, mamma och bror min titta på glasögon. Jag är med för att vara smakråd åt min mamma. Eftersom mina fel på ögonen inte är så stora än så länge så nöjer jag mig med mina 200 kronors glasögon från apoteket. Men jag ska faktiskt titta på ett par läsglasögon imorgon. Måste dessutom smita in på Åhlens för att titta på en väska.

Jag tror att jag ska ner och gräva ner min näsa i boken för tillfället..

Vem är du i "Sex And The City"?

2010-01-08 @ 11:59:42

 

Du vet säkert vem din favorit är - men vem är du mest lik? Svara ärligt nu så får du veta...

Stämmer rätt bra tror jag..

Kalle Anka

2010-01-07 @ 21:35:02
Jag har totalt fastnat för ett spel idag, ett spel jag började spela för flera år sedan. Nämligen Kalle Anka, så har suttit och spelat. Nästan känt mig som ett barn igen. Henrik har dock inte velat joina mig, grrr... Nu har jag fixat med musik vi ska ha imorgon. Det är lite party blandat med Linnea musik. Vi får se vad Charlotte tycker om den blandningen. Nu ska jag titta om det finns något roligt på TV. Pappa kommer väl snart och vill se Men in Trees på datan.

Bästa låten just nu enligt mig

2010-01-07 @ 21:09:19

Bloggtorka igen..

2010-01-07 @ 15:18:13
Jaa, nu har det varit bloggtorka igen. Men jag känner att jag inte ska se det som ett tvång att blogga. Utan mer som en rolig grej, någonting som händer när jag vill att det händer. Eftersom jag har fått mycket påtryck från olika personer så skriver jag ett inlägg här och nu.

Alexander var när att orsaka en bilolycka, jag höll på att bli påkörd av en bil. Men tack gode gud så finns det bra bromsar i jeepen. Dessutom känner man sig rätt säker när man sitter i en stor bil, en hög dessutom. Då blir det inte jag som krossas först i alla fall, skämt åsido. Har precis läst i Alexanders blogg att Daniel har en hemlig blogg, jag undrar vad denna adress är. Han har tydligen bloggat hemligt, utan att vi andra vetat och kunnat läsa detta. Det är ju nästan skandal. Men jag tror inte han vet min bloggadress, så jag ska inte säga så mycket.

Jaa, det har inte hänt så mycket i mitt liv. Malin kom hem igår, me happy! Ska ringa henne efter tentan min på måndag, vi måste prata serious business. Som sagt, jag har kemitenta på måndag så jag borde väl gå och gräva ner min näsa i boken. Den har varit nergrävd där sen tio i morse. Men kemi är fanimej inte kul!

Men jag ska försöka bättra bloggandet, promise!




RSS 2.0