Älskar denna!

2009-05-30 @ 17:03:35
Vem vet vilken låt detta är?!
 

Jag bara älskar låten, och filmen för den delen

Snart...

2009-05-29 @ 20:40:54
 

Alternativ studentlåt?! För det är bara 5 dagar kvar!

Barnvakt

2009-05-29 @ 20:20:59
Ikväll är jag barnvakt åt min lillebror och vad ska vi roa oss med?!
Joo, detta:

Yes man, vi ska se Pearl Harbor. Jag kunde inte bli lyckligare, finns ingen bättre film!
Ha en bra kväll ♥

Bakat

2009-05-29 @ 17:02:55

Jag har nyss blivit klar med bakningen, jag och Henke testade på att göra muffins med glasyr. Ett recept jag hittade här. Muffinsarna, om de är proffsigt gjorda kommer se ut ungefär så här:


Så idag, vad har hänt?! Absolut ingenting! Skönt men ändå tråkigt. Jobbade till åtta i morse, sen åkte jag till skolan för att ha idrott. Gissa om jag var ensam där, det var jag! Ambitiös som man är. Istället tömde jag mitt skåp, skönt att få det gjort eftersom jag skulle köra bil hem. Medan jag väntade på bilen, som mamma hade, satte eller låg jag i solen och läste en bok av Barack Obama "min far hade en dröm". Så otroligt bra, läsvärd. Egentligen läser jag inte speciellt mycket böcker, men på sommaren gör jag det. Eftersom det är sommar nu så läser jag böcker, och denna började jag med. Har några andra på listan också som ska vara färdiglästa innan sommaren är slut. Det är så skönt att bara sätta sig ner, ta det lugnt, och läsa. Imorgon hoppas jag på fint väder för tänkte sola lite på tomten och åka till stan. Sedan börjar jag inte förrän klockan fyra på söndag, så jag ska sola massor då med. Om vädret tillåter.

Skåpet

2009-05-29 @ 13:16:03
Nu ska jag gå och tömma mitt skåp i skolan så jag får det gjort. Bloggar mer hemma!

Efter tre år med SP06A

2009-05-29 @ 13:13:43

Jag, Alex och Charlotte (supersexiga häxor)

Klassen som häxor och trollkarlar - tävling i skolan

Jonas och Erik som leker Harry Potter

Att göra monter i älvsjömässan

Trevliga tiden på mösspåtagningen med gänget

Delar av min galna klass

Grillningen på Lida med idrott B

Efter alla år så finns det mycket man kommer att sakna, mycket man inte tagit vara på. Men som tur är säger bilder mer än 1000 ord. För jag kommer sakna gymnasietiden, ta mig tillbaka till ettan!

Robinssonspelet

2009-05-29 @ 11:20:09

Jag tycker verkligen att Robinssonspelet är roligt, man kan spela det på denna sida. Jag vill och måste slå min mamma men hon ligger snäppet före mig, ska försöka komma ikapp idag. Good luck to me säger jag! Jag börjar inte skolan förrän 12:55, med idrott. Vi ska spela brännboll. Men nu ska jag titta tv. Bloggar mer sen.

Ha en bra dag!

Jobb

2009-05-28 @ 12:56:34
Ska börja göra mig i ordning för jobb! Så inge mer bloggish idag

Tuppen

2009-05-28 @ 08:29:55
Uppe med tuppen, egentligen skulle det vara treornas dag idag. Titta på vädret, det funkar inte!

Orkar inte sova, är inte trött. Så tvn blir min vän!

Shopping

2009-05-27 @ 13:13:57

Var som sagt i skärholmen idag och detta inhandlades inför ikväll:


Party feet från topshop för 49 kronor



Från topshop och kosta 379 kronor


Jag hatar..

2009-05-27 @ 09:26:36
.. att ta medicin, men det finns ingen värre än denna! Så skaffa er inte hosta med slem i hela jävla lungorna, tro mig. Not fun


Leeedig

2009-05-27 @ 09:06:05
Idag är jag ledig, har inga lektioner. Det är så underbart. Ändå är jag uppe den tid jag är uppe, jag ska nämligen köra till Skärholmen för att shoppa lite, en kjol och ett par partyfeets. Det är i alla fall vad som står på schemat idag, förutom ikväll då det blir utgång! Just det, sedan måste jag hämta ut mitt körkort, det vill jag göra idag! Måste göras idag! Häftigt med ett riktigt jävla körkort i handen, fy fan vad nice!

Vid halv tre ska jag också klippa mig inför studenten, ska försöka få min frisör att platta håret och få det myycket volymigt så slipper jag fixa det till kvällen. Är det inte vad man har frisörer till?!

Nu ska jag käka frukost med resterande familjen som också är ledig. Bloggar mer sen, kanske om min kvälls outfit!

Ha en bra dag!

Min dag

2009-05-26 @ 22:16:14
Som sagt var, jag skulle återkomma om dagen. Vi hade en examination på engelskan, vilket väl gick bra. Satt och läste och läste boken igår, men hann aldrig läsa ut den. Så min snälla vän Charlotte berättade slutet för mig. Boken hette A boy in a striped pyjamas (tror det stavades så). Läs den, otroligt bra bok. Lärorik också. Sedan glassa jag och Charlotte i solen i typ en timme medan vi väntade på Alex som skrev ett prov. Han skulle nämligen skjutsa oss (inklusive honom) till Lida. Jessica joinade oss sedan i solen. Köpte alla studentbiljetter, så nu slipper jag dem! Skönt att ha dem köpta, de förvaras väl i plånboken.

Väl i bilen så åkte vi förbi prestbyrån för jag och Charlotte var sugna på glass men cafeterian i skolan hade inte glassarna. Sedan blev det en rolig (och tokig) bilfärd med tok-alex som kör som en galning. Jag lovar, känner nästintill ingen värre! Tappade min piggelin i knäet under färden och stoppade i massor med glass samtidigt, dvs BRAINFREEEZE!

Vill bara tacka min underbara vän som vet när hon ska tjata och ser på mig hur jag mår! Hon kan typ läsa av det på mig (otroligt va?!) I just love you.

Imorgon är jag ledig så ska shoppa och så blir det utgång. Berättar mer om detta imorgon!

Bilder

2009-05-26 @ 22:06:53
Lite bilder lånade av Charlotte när Idrott B var på lida och åkte vattenskidor!

Alexander glassar

David, Andreas och Jonte ser grabbiga ut

Charlotte, jag och Alex

Vi igen

Martin och Alexander

Charlotte, Jag och Alex

Malin som ska ut och åka vattenskidor, GO MALIN

Nina ser glad ut!

Erik med den vanliga posen, hans bror (Martin?!) och Adam

Alex till sist!

Hemma

2009-05-26 @ 18:05:41
Det gick inte att blogga i morse, jag kom inte in.. Så får göra det nu istället. Har precis kommit hem efter en dag med massa skoj! Skoldagen började med mentorstid då det blev informerat om den strikta alkoholpolitiken och så. Att det kommer finnas massor med civilpoliser pga förra årets katastrofstudent (otroligt många var sååå packade). Men kan berätta mer om dagen sen, ska äta nu

Blää...

2009-05-25 @ 21:35:39
Medan vissa, nämner inga namn, sitter på Djurgården och har kul är jag hemma och läser min bok. Detta har jag gjort större delen av kvällen, förutom när jag inte sovit (otroligt ovanligt för mig) och när jag tittat på Joey samt när jag hjälpte mina föräldrar i trädgården.

Nu ska jag föna håret, för har duschat. Sen ska jag återgå till boken.
Puss

För jag fick..

2009-05-25 @ 17:57:56
Smörningen idag gick åt skogen, jag mådde inte bra idag i skolan vilket jag tror märktes. Eftersom jag i princip inte sa ett skit under hela dagen, eller under halva dagen. Malin roade dock mig med sms när jag satt ute i solen och glassa (älskar solen). Dock var jag fullt påpälsad idag, jeans på en sådan här vacker dag? Jag måste vara galen, imorgon ska det dock vara varmare. Så då blir det andra bullar. Kanske fram med kjolen, eller ett par uppvikta jeans. Vi får se vad tiden utvisar! Beror på vilket humör jag är på helt enkelt. Smörningen måste gå bättre imorgon, ska även åka buss med ilknur så vi har tid för mina planer inför studenten! Sådant tar tid att prata om.

Trots en skitdag i solen är jag glad, för jag fick bra på nationella tralalala!

Detta har idag klickats hem

2009-05-25 @ 16:39:04
Braided Bracelet SEK 39, Nelly Accessories - NELLY.COM Peace Bracelet SEK 39, Nelly Accessories - NELLY.COM
Peace Bracelet SEK 39, Nelly Accessories - NELLY.COM Clean Bangle SEK 59, Nelly Accessories - NELLY.COM
Just pga att mitt andra armband har gått sönder så har jag reklamerat denna och klickat hem dessa istället. Love them!

Morning

2009-05-25 @ 08:03:02
Idag är det inte mycket som står på mitt schema, är i alla fall inte som igår. Jag ska till skolan, där ska vi få reda på matte C nationella (hjääälp!) och ha fjäskning samt betygsprat i olika ämnen, en onödig dag. Men jag är nervös över matte nationella, vill vill vill ha fått bra! Kanske ska sola idag, annars får det bli senare i veckan.

var mysigt när familjen kom hem igår, har saknat dem något otroligt.

Fick en förfrågan om att vara med på Elins flak också!

Nu ska jag göra mig i ordning.
Puss

Såå..

2009-05-24 @ 21:45:51
.. Jag har sovit och nu är familjen hemma.

Ska umgås!

Bästa kärlekslåten!

2009-05-24 @ 18:37:58
Would you dance
If I asked you to dance?
Would you run
And never look back?
Would you cry
If you saw me cryin'
Would you save my soul tonight?

Home again

2009-05-24 @ 12:52:08
Nu är jag hemma igen efter att ha jobbat. Jag är inte ett dugg trött. Men nu är väl den tid många vaknar och jag är redan uppe och pigg. Ska gå och äta frukost, undra vad jag ska välja, om det blir tonfisksalladen eller köttfärssåsen. Hmm, det får tänkas på. Ska i alla fall skära upp snickersen som jag gjorde igår. Det är nämligen fjäskning i skolan. Detta innebär då att vi ska försöka få elever från ettan och tvåan att rösta på våran klass när det gäller utspringet, man vill ju springa ut först. Men vi kanske springer ut som två eller trea. Hoppas de i alla fall! Vill ju ut fööörst! Tänk det är bara 10 dagar kvar, sen tar jag studenten. Helt sjukt ju!

Nej nu ska jag käka lunch för sen blir det sysslor och till sist TV.

Uppe med tuppen!

2009-05-24 @ 06:20:22
Idag ska jag jobba, bara ett kort pass 07:15-12:00 så känns skönt. Dock är jag trött som jag vet fan inte vad! Men är i alla fall skönt att jag kan ta bilen till jobbet, annars hade jag behövt åka typ nu. Fick i alla fall mycket beröm av min kusin Tobias angående mitt inlägg igår om förhållande! Känns skönt att få bra kritik ibland också! Jag sitter här otroligt nyvaken, så ska slänga på mig lite kläder och äta frukost (ibland är det tur att jag inte sitter i kassan, för orkar ibland inte göra mig i ordning).

När jag kommer hem har jag saker att göra på schemat:
- städa rummet
- titta på Gossip Girl kl. 19:00 och Ugly Betty kl. 15:15
- plantera en blomma utomhus (mammas order) Done!
- Skriv klart SvC arbete och projektarbetssaker
- vattna blommorna Done!

Så nu ska jag sätta på mig lite kläder och kasta i mig frukost.
So loong, ♥♥

Musik

2009-05-23 @ 19:58:31
Dessa är mina top-tre favoriter på min Ipod. Väldigt olika låtar, men jag är helt kär i alla! Speciellt den sista, åååh jag sjunker då jag hör låten. Men framförallt texten, som är otroligt vacker!

Måns Zelmerlöw - Rewind

Sommarlåt

Kidi Cudi vs Crookers - Day'N'Nite

I toss and turn, I keep stressin’ my mind, mind.
I look for peace, but see I don’t attain.
What I need for keeps this silly game we play, play. Now look at this.
Madness the magnet keeps attracting me, me.


Alexander Rybak - Fairytale
I'm in love with a Fairytale even though it hurts
Cause I don't care if I lose my mind, I'm already cursed

Förhållande, balansen vart finns den?

2009-05-23 @ 19:33:34
Jag har funderat mycket på det här med förhållande, har själv nu varit singel i ungefär 2 månader och jag kan inte säga annat än att jag älskar det. För jag gör verkligen det, det är så otroligt skönt att känna sig fri. Att slippa förplikta sig till någon. För det var exakt det jag gjorde, och idag vet jag att det var ett otroligt misstag. Varför ska jag rätta mig efter min pojkvän?! Ska man själv behöva ge upp sina drömmar. Jag lät mitt förhållande styra mitt liv, aldrig mer igen säger jag!

Är det så att man har en pojkvän som verkligen älskar en så borde han inte missta om man vill umgås med sina tjejkompisar för bara en helg. Jag förstår mig inte på tjejer som bara umgås med sina pojkvänner hela tiden, visst jag förstår att man är kär. Jag har också varit kär, men om man klänger efter honom kommer det väl ta slut någon gång? Vill man inte ha frihet att vara med sina kompisar. Hela ens liv behöver inte kretsa kring pojkvännen anser jag. Kompisar är för evigt medan killar kommer och går.

Jag vet i otroligt många fall då mina kompisar valt pojkvännen framför mig och det är helt och hållet deras val, men kan han inte vänta en dag eller två med att träffas? För det har man som kompis behövt göra många gånger, kan inte ens räkna det på mina fingrar och tår längre. Vem säger att pojkvännen kommer först? Man måste väl få ha egentid. Jag vet att jag ofta valde pojkvännen framför kompisarna men så fort det slog mitt huvud att det var det som hände ändrade jag detta. Min pojkvän ska inte få styra mitt liv, jag vill kunna resa och hitta på otroligt mycket bus med kompisarna. Jag vill kunna leva utan att någon säger vad jag inte får och får göra.

Det som är det svåra med en respektive är att hitta en balans mellan kompisarna och den respektive. Varför kan inte den respektive vara med när man umgås med sina kompisar? Då slipper man välja mellan den ena och andra parten, då väljer man båda! Detta verkar dock svårt för många för jag har nog aldrig riktigt känt mina bästa vänners pojkvänner. Jag har bara vetat vilka de var, det är synd. För det är kul att lära känna sina kompisars respektive, att veta vad det är för typ personen dejtar eller är tillsammans med, förutom att veta dennes namn.

Jag har en bekant som har valt bort utlandsresa då hon ansåg att hon inte kunde vara utan sin pojkvän i några månader. Så nu vet denne inte vad hon ska göra. Jag förstår helt och hållet att man älskar den man är tillsammans med, men att säga nej till en sådan upplevelse. Att kunna åka utomlands i månader för att utforska världen och sina egna möjligheter. Jag skulle inte sagt nej till detta. Att kunna uppleva världen är inte någonting man kan göra varje dag. Den chansen inte kommer igen. Jag tycker synd om henne som inte ser chansen i det hon gör.

Man är idag ung, jag är 19 år och vill inte förplikta mig för någon. Även om jag skulle ha en pojkvän skulle jag ha mina gränser, men jag skulle fortfarande göra som jag vill. Följa mina drömmar. För senare i livet kommer man kanske vara gift och ha barn och troligtvis kanske ångra den där resan man inte gjorde. Just på grund av att man lät en pojkvän hindra en.

Det som jag bara tycker är synd är att jag tappar kontakten med vissa av mina kompisar just pga att de skaffat pojkvän. Det borde inte bli så. Men det är så det är, men till slut kanske man inte står där då man skaffat nya kompisar.

Morsning

2009-05-22 @ 06:37:18
Idag är jag uppe med tuppen, gick upp halv sex. Var trött som jag vet inte vad. Men ska strax åka till jobbet för att jobba häcken av mig till två. Hade jag åkt den röda limousinen hade jag behövt gå hemifrån typ vid kvart över sex, so I'm happy! Ikväll blir det tjejkväll, berättar mer om det sen. Ska äta frukost. Puss

Val

2009-05-21 @ 21:34:32

Snart är det val, jag känner mig vuxen. Jag ska för första gången i mitt liv få rösta. Jag vet i princip vad jag ska rösta på, vet i alla fall om det blir rött eller blått. De som känner mig borde kunna lista ut det eftersom jag är så otroligt emot ett visst parti. Men nu ska jag sova. Börjar jobba kvart över sju imorgon, tack gode gud att jag har körkort och bil säger jag!


Hemkommen

2009-05-21 @ 14:56:34

Min familj har nu åkt till dalarna utan mig, oroa er inte. De har inte glömt mig. Utan jag ska jobba imorgon, även med projektarbetet. Därför ska jag stanna hemma. Jag och Fredrik sammanställde allt, gick otroligt bra. Så imorgon ska vi slutföra rapporten. Sen blir det massor med mys på kvällen, I can't wait!

Nu tittar jag på skruva den som beckham, en älskvärd film. Jag älskar den filmen, kanske för att min idrottspassion ligger inom fotbollen?! Aja vet inte varför, blir bara så glad av den filmen. Ska titta klart den nu, puss


God Morgon!

2009-05-21 @ 09:45:04
Igår var en väldigt känslig kväll, som ni kanske ser i min blogg. Men äsch alla har sådana dagar. Igår var min dag, den dag då jag kände mig mest ensam i hela  världen. Idag ska jag åka till Fredrik i min projektarbetsgrupp för att vi ska sammanställa marknadsföringsresultatet som vi har gjort. Dock kommer inte Sara kunna medverka pga begravning så vi ska fortsätta imorgon. Då ska vi skriva slutrapporten. Jag och Fredrik kanske börjar på den, men det är sammanställningen som kommer ta mest tid då vi måste komma underfund med vad det är vi vill komma fram till med marknadsföringen.

Så imorgon efter jobbet ska jag till Fredrik igen, för innan jag kommer får han och Sara skriva ihop ett arbete och hon ska inte ha någonting att säga om angående sammanställningen just på grund av att hon inte medverkat i den. Att vi också jobbar imorgon istället för bara idag är för att vi är schyssta. Det har inte varit så att hon meddelat oss andra att hon inte kan på torsdag. Det fick jag reda på genom att ringa henne, inte tvärtom som de kanske borde ha varit.

Eftersom mamma har bilen får jag ta den där stora röda limosinen som stannar utanför busshållplatsen.

Nu ska jag packa väskan lite snabbt innan jag drar, vilket är om 5 minuter. PANIK!
Ha en bra dag! Puss

Förändringar genom åren

2009-05-20 @ 22:45:13
Jag har nu tänkt tillbaka på mitt liv nu och då, det är mycket som förändrats. Både mycket positivt och mycket negativt. Tänkte att jag skulle skriva ett blogginlägg om detta, kände att det behövs. För att verkligen själv få se vad som förändrats.

För bara ett år sen, eller till och med kanske mindre än ett år sedan trodde jag att jag hade allt. Jag hade en pojkvän som jag älskade högt, vänner som brydde sig och ett hälsosamt liv. Det vill säga jag levde inte med mina onyttigheter som jag gör idag. Jag tränade aktivt med friidrott i Huddinge AIS friidrott och hade tid för allt. Hade tid för vänner, träning, pojkvän på 40 mils avstånd och var även duktig i skolan. Till den dag jag hamnade på sjukhus, jag tror att den dagen förändrade mitt liv. Jag kommer ihåg hur besviken jag blev på att inga vänner besökte mig, jag låg ändå inne i 5 dagar. Men då kom jag på, jag prioriterades inte och idag har jag accepterat detta. Det är deras val, deras liv. Men under denna tid träffade jag även min allra bästa vän Charlotte som jag även gått i samma klass som sedan 2006.

Idag är jag singel, jag har vänner men träningen har försummats. Jag ska nog vara glad över att skolan fungerar otroligt bra. Men sedan vistelsen på sjukhuset blev jag rädd, jag blev rädd för att hamna i en sådan sits igen. Därför har jag fått prioriterat. Jag har inte orkat träna, träffa vänner och plugga. Inte nu, inte idag! Jag har haft vänner att prata med men har inte haft formuleringar för att förklara det jag gick igenom. Även om det inte var en stor grej var det en stor psykisk sak för mig. Det var smärtsamt men jag är starkare än någonsin idag.

Träningen är en viktig del i mitt liv och kommer alltid vara det, men nu måste jag ta tag i den. Jag har varit träningsflickan sedan jag var tre år och kan inte lägga av nu. Jag gillar egentligen att röra på mig, jag gillar att ha en snygg vältrimmad kropp. Det ska jag förändra. Vänner, jag har vänner, men otroligt mycket fler goda vänner. Riktiga vänner, som jag vet att jag kan lita på. Jag har många jag kan lita på, men enbart några riktiga vänner. Hellre för få riktiga vänner än för många ytliga vänner är mitt motto. Jag umgås med kompisar så ofta jag har tid. Har tre gamla vänner från grundskolan jag gärna vill umgås med otroligt ofta. Men det blir inte av, ingen har tid. Eller så kanske det är så att alla har olika prioriteringar. Alla jobbar, det är svårt att kombinera. Vi som var 4 bästa vänner splittrades och är idag goda vänner. Men idag umgås jag mer med vänner från skolan, vi försöker hitta på tjejkvällar som blir ungefär en gång i månaden. Vi har samma intressen då (och annars dessutom), slappa och vara fula med skvaller inför bara oss tjejer!

Det är på grund av mina vänner jag kommer igenom vardagen, men även min familj är en stor del av allt. Jag älskar min familj som har stöttar mig hela tiden. Som tror på mig även om jag inte gör det. Visst jag känner mig ensam då och då, men då kan jag alltid höra av mig till någon kompis som bryr sig, som älskar mig för den jag är. Som inte vill att jag ska förändras, som tackar mig för att jag finns i dennes liv.

Tack vänner och familjen för att ni finns!

...

2009-05-20 @ 20:24:57


Kent - Socker

2009-05-20 @ 20:14:57
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld

Är jag så gammal?!

2009-05-20 @ 15:00:48
Idag när jag skulle hämta min lillebror på fritids fick jag förfrågan av en pojke vem jag var mamma till. Ser jag verkligen så gammal ut?! Blev helt chockad!

Aja, har nyss i alla fall kommit hem. Trött slut, även fast jag bara hade en lektion. Gick upp tidigt idag, började inte förrän tjugo i ett. Men ringde doktorn vid 8 och fick inte tid förrän halv elva, mm mysigt. Eller inte! Onödig tid som jag hade kunnat sovit på. Fick i alla fall utskrivet någon hostmedicin i brustablettform (?), konstigt. Meen vi får väl se hur det går att ta det.

Ikväll ska jag slappa för imorgon måste det pluggas projektarbete dock..

Kanske blir mer inlägg ikväll.
Kiss

Titta vad jag hitta...

2009-05-19 @ 19:22:33
... från en skiva den 29 april! Kanske inte roligaste att komma ihåg, men äsch. Här kommer bilden:
¨

Elin, Emma, Jag, Charlotte och Martin

ÄNTLIGEN

2009-05-19 @ 19:17:07

Jag är glad för jag...

2009-05-19 @ 11:43:57
JAG FIXA KÖRKORTET!!

Enough!

2009-05-18 @ 20:17:38
Nervös inför uppkörningen imorgon!

Nu ska jag mysa framför min tv med popcorn, orkar inte plugga mer!
Önska mig lycka till!

Home sweet home!

2009-05-18 @ 15:46:34

Nu i helgen ska jag nog åka upp till dalarna med familjen. Hoppas bara att jag hinner med projektarbetet med Fredrik och hon som inte svarar på mina sms! Aja, skit samma. Det är liksom inte förrän på onsdag, idag ska jag fokusera på körningen, uppkörning imorgon. Nervöst sammanbrott får jag, så ska ut med mamma sen och köra en sista gång. Hoppas jag fixar det imorgon! Hoppas verkligen det, på gud! Även om jag inte tror på Gud så..

Så ha en bra kväll!


Grillis here i come!

2009-05-18 @ 10:30:49
Nu drar jag strax till grillholken.

Pluggningen är klar. Men vi hörs när jag kommer hem!

Jag är trött och vill sova

2009-05-18 @ 08:44:21

Tydligen så vill Daniel läsa mitt debattinlägg, men icke sa nicke! Den blev inte så bra som jag hade hoppats på eftersom jag inte hade så mycket tid på mig att skriva den så blev inte så jättenöjd faktiskt. Men kan berätta att den handlar om barns fetma och att man bör införa mer idrott för att minska den. På ett ungefär, inte för att ni fick veta speciellt mycket, men det är i alla fall vad den handlar om.

Sitter just nu i skolan med Charlotte, Robert och Gustav. Vi jobbar med religionsarbetet som ska redovisas idag. Vi var tvugna att vara i skolan till åtta för att lämna in ett svenskaarbete som skulle vara i hennes fack när hon kom till åtta. Så man blev lite irriterad eftersom jag inte har någon matte och religionen börjar tio i tolv. Så nu sitter jag här, strax innan nio. Ska hjälpa mina mates nu.

Jag säger bara en sak, jag är trött och vill sova!


God natt

2009-05-17 @ 22:10:20
Nu är jag hemkommen från jobbet, inte så jobbigt. Fick köra på vägen hem, är bara två dagar kvar till min uppkörning. Grymt nervös brukar jag bli! Väl hemma när jag skulle parkera steg snyggingen ut ur pappas bil. Varför har han kört pappas bil tänkte jag?! Han hade tydligen tvättat pappas grävmaskin, men ååh så snygg han är. Han har värsta ryktet här i kommunen där jag bor, men det förstår sig pappa inte på utan säger nää vad pratar du om han är en snäll grabb. Medan jag och mamma i kör typ bara han är bad guy! Men aja, ingen vet vem jag snackar om. Såå skit samma.

Har varit en bra kväll. Dock blir jag besviken på många av mina kompisar som sviker i sista stund

Ska sova!
Kram

Hej då!

2009-05-17 @ 12:28:08
Nu far jag till jobbet, men innan bjuder jag på dagens outfit:

Munkjacka från peak, linne från H&M och Chinos från gina tricot

Ser att spegeln behöver putsas, men det gör jag när jag kommer hem. C'ya later! Kiss

Plugg och jobb

2009-05-17 @ 11:31:24
Idag blir det endast plugg och jobb, börjar jobba vid två. Så ska bara plugga lite till sen ska jag göra mig i ordning. Får dessutom inte glömma ett päron och äpple till mamma, hon ringde och sa de nyss! Lite stressad är jag, prov imorgon. Men får ta med läxböcker till jobbet och plugga på min rast. Nu ska jag kila iväg och plugga men ha en bra dag!

Puss♥♥

En dag med plugg

2009-05-16 @ 19:43:37
Idag har absolut ingenting hänt förutom att jag har varit hundvakt och pluggat massor. Charlotten har nu 3000 gratis sms så nu får jag svar på mina sms jag skickar till henne, wiiiie! Så slipper hennes pengar ta slut hela tiden, eftersom vi smsar varandra rätt mycket och så. Har varit med Henrik och handlat godis på filmkedjan, rolig liten tripp. Han ska springa runt 100 varv runt godiset för att kunna välja vilket godis han vill ha.

Mamma ringde just, imorgon ska jag jobba kväll, 14-21:15 så blir inge slapp imorgon för då ska jag renskriva religionen och bli klar med redovisning och beskattningen. Så måste fortsätta på den nu, så jag bara har uppgifterna kvar tills imorgon.

Bjuder på en bild efter en tur med Henrik:

God Morgon!

2009-05-16 @ 09:51:02
Fast jag har varit uppe i snart två timmar redan.. Är den där hostan som gör mig helt craazy, kan inte sova heller för hostar som jag vet inte vad. Så jag fick gå runt och leta efter hostmedicin, hitta först en fast den är det mycket morfin i och jag får så dålig mage av det. Så fick leta lite till, och hitta en i medicinskåpet som än inte gått ut. Otroligt skönt för annars hade jag blivit tvungen att åka till Tumba till apoteket och handla hostmedicin. Som tur var slapp jag det.

Idag är jag hundvakt, mamma jobbar och resten av familjen är på maskinmässa. Jag ligger hemma förkyld och hostar. Men jag måste plugga, mm mysigt. No thanx. Fast ska sätta mig på tomten så kan Mando vara ute samtidigt. Den hunden älskar att vara ute, men egentligen vilken hund gör inte det?! Är skönt att gå ut och gå med Mando när man har bra musik i öronen.

Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa innan jag ska plugga.
Ha en trevlig dag!

Piercing och tatuering

2009-05-15 @ 19:28:19
Jag har lagt mycket tanke på det här med tatueringar och piercings och jag har faktiskt blivit sugen på att pierca mig igen. Denna gång funderar jag på tungen, inte för att ni killar ska få det skönt. Eller jaa ni kanske förstår vad jag menar. Utan för jag tycker det är snyggt. Men är det verkligen jag?! Känns lite wanna-be när jag är 19 år, dessutom avskydde min pappa den idéen. Så jag tror faktiskt jag skiter i det, men en tatuering vill jag ha. Funderar på en rosa fyrklöver bakom örat eller på ett lite mer hemligt ställe kanske? Ska fundera på det, ska då i alla fall göra det i södertälje, för Tumba är otroligt dyrt. Ska fundera på det och i sådana fall göra det i slutet av sommaren innan jag börjar skolan. Men det ska vara någonting genomtänkt!

Debattinlägg

2009-05-15 @ 17:46:39
Nu är mitt debattinlägg färdigt! Jag är äntligen klar, ska finslipa det lite, om ni har tur kommer det upp på bloggen. Men gjorde den på ungefär en timme, har även hunnit äta middag. Nu ska jag slappa massor för imorgon kommer jag vara hundvakt och plugga hela dagen, hatar att ha massor att göra när man har helg. Har 2 prov, 1 redovisning och en slutrapport att göra. Hur ska jag hitta tid för detta?! Äsch, löser sig nog. Ska även ut och gå med Mando sen en halvtimme. Blir mysigt, känns skönt att röra på sig när jag har skrivit ett debattinlägg om fetma. Så jag själv inte hamnar där. Är väl inte så jättestor risk, men man ska aldrig säga aldrig.

Nu ska jag rätta min text!

Trots det urusla matteprovet har dagen flytit på

2009-05-15 @ 15:26:54
Mitt prov gick superbra, och då är jag ironisk! Det gick inge bra alls, misslyckades. Men va fan, nu orkar jag inte bry mig för det är fredag! Det jag nu ska göra är att sätta mig ner och plugga, kul! No thanx, jag ska skriva klart mitt debattinlägg. Men det lär gå fort, en timme till två timmar kanske?! Innan maten ska den vara klar. Sedan ska jag slappa framför tvn med mina vänner, popcorn.

Trots det urusla matteprovet har dagen flytit på, på tisdag ska jag hålla en friidrottslektion på idrott B. På idrotten, som jag inte skulle medverka i på grund av hosta och förkylning, spelade vi lacross. Eller det var jag, Charlotte, Sunke, Jonte, Ralle, Dick, Jonas och Mohammed. Jag, Jonte, Sunke och Jonas vann! Inte för att jag bidrog med så mycket förutom en assist, men jag skulle egentligen inte varit med. Men det var riktigt nice i alla fall.

Ska börja med svenskan nu!

Domedagen!

2009-05-15 @ 06:47:22
Okej, idag gäller det. Idag står mitt mvg på spel och det gillar jag inte. Jag avskyr att ett betyg står på spel, speciellt när det gäller nationella prov för jag har ingen bra erfarenhet av nationella prov. Det går aldrig som jag vill, så jag är extra nervös idag. Tror att enda gången ett nationella prov har gått bra var i Matte A, kanske pluggade mer då?! Jag vet inte, vet bara att jag inte räknat igenom uppgifterna på kapitel 4, de om logaritmer, jag har bara tittat igenom detta. Men trots detta, jag kommer klara det! Det kommer gå bra! Positiv!

Matte C

2009-05-14 @ 22:02:22

Nu har jag suttit och pluggat matte, så mitt huvud är helt ihjälbombat. Jag har massor med information i huvudet och kan bara säga lycka till imorgon för min del. Jag har suttit och brainat med Charlotte per telefon i säkert nästan 2 timmar! Vi har pratat om några uppgifter. Men jag orkade inte gå igenom sista kapitlet, alltså räkna igenom det så jag har typ läst igenom det och lärt mig tre formler utantill som man var tvungen att kunna utantill. Men detta fixar vi! Ett mvg ska vi ha i handen imorgon, vi hoppas på det i alla fall! Om skolverket kan vara snälla och göra uppgifterna efter min egna förmåga. Mycket derivering! Någon mer som läser matte C som är nervös över nationella imorgon?! Det som var skönt var att Malin (otroligt nog) ringde under mitt matteplugg, så jag fick en skön pratstund med henne. Hon brukar inte vara ett fan över telefonsamtal, men det blev en glad överraskning. Och kanske en förändring?! Prat varje dag per telefon om jag har tur!

Nu ska jag, efter all matteplugg gå och sova för imorgon ska jag upp tidigt. Ska nämligen gå hemifrån fem över sju för att ta kvart över sju bussen. Och dessutom är jag trött, min hjärna svamlar angående matten. Snälla skicka ett gulligt sms någon så jag kan tänka på någonting annat.


Childhood

2009-05-14 @ 18:47:03
Läste på Marlénes blogg något otroligt bra, Childhood hjälporganisation har skapat ett häftigt samarbete med Vattenfall där Vattenfall skänker 20 kr för varje bloggare som länkar till uppdragbarn.se. Alla som har en blogg borde göra detsamma som mig och Marléne. Det är bara att pinga den på Twingly.


Paus

2009-05-14 @ 17:17:53
Nu har jag paus i mitt mattepluggande, just eftersom mina föräldrar gör mat. Så jag har ingenstans att plugga. För att kunna plugga på mitt rum måste jag ju städa det liksom. Men det flyter på, är på kapitel 3. Får i alla fall vg, hoppas på ett mvg imorgon. Hoppas innerligt att jag har uppgifterna och tiden på min sida.

Nu är det mat. Sen så back to buisness!

Matteplugg

2009-05-14 @ 16:28:45
Nu har jag nyss kommit hem så sitter med min näsa i boken. Jag och Alex höll idag en lektion för sexor på kunskapsskolan, så duktiga  vi är så fick vi mvg! niiice! Eftersom barnen var rätt besvärliga. Dock är jag sur på en person som i skolan har många smeknamn, bland annat tutt-fia. Orkar inte ta upp det nu. Har i alla fall pratat med lärare och så om de. Har beklagat mig för Charlotte dessutom. Sen fick jag höra lite skvaller om förra helgen, att en kille blev sur över att jag inte ville följa med honom hem. Eller alltså han hade typ blivit värsta ledsen! Sry dudes, men det är inte min stil. Men nu ska jag fortsätta med näsan i böckerna. Blir mer blogg sen.

Shopping

2009-05-13 @ 21:14:09


Dessa skor är från nelly och kostar 399 kronor

Så otroligt fina. Dock åker tån lite framåt, men det går säkert att göra någonting åt detta. Ska snacka lite med mamsen, för blev kär i dem! Jag och höga klackar har hittat en passion för varandra!

Nu ska jag titta på Grey's Anatomy!


Studentpresent

2009-05-13 @ 17:10:55
Tittar just nu på presenter, vad jag önskar mig i studentpresent när jag tar studenten. Är trots allt inte långt kvar, tar studenten den 3 juni! Ååh, jag läntar. Måste även ta tag i en fototävling som pågår i skolan då vissa inte verkar göra det. Jag har i alla fall konstaterat att av släkten önskar jag mig fina drinkglas och shotglas. Har inte hittat så mycket, men ska även ut i affärer och titta.
Det jag har hittat är:

Iskallt Martiniglas 2 stycken för 179 kronor


Is-shotglas 12 stycken för 99 kronor

Just varför jag skulle vilja ha sådana här glas är för att det är roligt att fixa lite, speciellt när det är kallt och så, då blir ju drinken/shoten godare. Sedan är det kul att ha någonting som inte alla i hela Sverige har. Vet att många har is-shotglas. Men känner faktiskt ingen som har det, dock ska jag ut i affärer och titta om jag hittar andra fina glas med motiv på.

Det var allt för nu.
Puss

Ladda min ipod

2009-05-13 @ 15:56:11
Så nu är jag hemma, jag ska ladda min ipod lite också.. Får ej glömma det. Jag har hunnit varit ute med Mando och varit i skolan såklart. Får MVG i filosfi, me happy! Sedan hade vi internationell ekonomi där vi pratade om kultur i olika länder, ex att man är oartig om man inte pussar någon på kinden i frankrike. Om hur många gjorde i olika kulturer, vilket är bra att veta om man heter Carl Bildt. Efter vi hade haft rast på lektionen fick min lärare i princip damp, för att många var oaktiva. Så några gick, taskigt enligt mig. De gick enbart för att de visste att hon inte skulle skriva frånvaro. Jocke från det "gänget" stanna, good boy! Sedan visade läraren hur man ska vara inför en arbetsintervju, hur man är osäker och säker på sin sak, dvs hur man inte får jobbet och hur man konkurrerar kraftigt om det.

Sedan blev det lite eget plugg i religion, kanske inte så kul. Men har konstaterat att jag har ett problem, jag har ett shoppingberoende! Men vem har egentligen inte det som tjej?! Jag måste minska mina shoppingvanor, speciellt vad det gäller skor. Jag är ett sko freak!

Men nu ska jag mysa lite med Mando, sedan blir det huvudet i böckerna.

Puss

Idag är det min namnsdag!

2009-05-13 @ 10:51:12

Igår så jobbade jag kväll, började klockan 16:00 och slutade i morse klockan 07:15, sov däremellan. Mellan 24:00 och 06:45, detta är någonting som många arbetsgivare kallar jour. Jag var dunderförkyld och hade ont i halsen, trotts detta gick jag till jobbet och tjänade pengar och var ändå osäker på om jag skulle fixa teoriprovet. Då jag bara läst igenom det en gång, och vill ni veta en sak?! Jag fixade teoriprovet!

Så nu är jag glad, förkyld, har ont i halsen och har namnsdag. Kan dagen inte bli bättre?! Jo för när jag kommer hem ska jag gräva ner min näsa i skolböckerna. Men jag börjar halv tolv idag, väntar bara på Charlotte för vi ska äta lunch. Sen slutar jag vid två och så ska jag, Charlotte, Robert och Gustav (om han nu kommer) sammanställa ett arbete i religionen.

Ha en bra dag!
Bloggar när jag kommer hem vilket kan vara mellan 15-16!
Pusspuss ♥


En laptop i studentpresent?!

2009-05-12 @ 09:56:21



Den här datan, Lenovo IdeaPad S10, önskar jag mig i studentpresent. Det skulle sitta riktigt nice! Nu vet ni mamma och pappa.

En bloggpaus mot sitt slut?!

2009-05-12 @ 08:54:03

Jag har som sagt då varit en oaktiv bloggare. Men idag mår jag toppen, nej det gör jag verkligen inte. Jag mår sämre än sämst, är förkyld, har ont i halsen och huvudet bankar otroligt. Så kände för att vara hemma idag, men sitter nu i alla fall i skolan. Har redovisning och beskattning med Kerstin, vi sitter på datorer och gör likviditetsbudget. Det är lika kul som det låter, dvs not fun! Men slutar vid elva idag så jag ska direkt hem och vila lite. Ska plugga till körkortsprovet jag har imorgon, shit jag är nervös. Jag har nästan läst igenom hela boken men ska läsa det sista kapitlet och jobba med uppgifter ur boken idag. Sen ska jag sätta mig och plugga matte samt svenska. Har nämligen rätt mycket som behövs göras.

Detta ska göras innan studenten den 3 juni:
Vecka 20
Debattinlägg SvC
NP Matte C
Teoriprov
Hålla lektion i kunskapsskolan med Alex

Vecka 21
Uppkörning
Prov i internationell ekonomi
Prov i redovisning och beskattning
Inlämning av projektarbete

Jag kommer med andra ord sitta nergrävd med läxor i skolan. Så har verkligen inte tid att vara sjuk. Så nu ska jag krya på mig. Jag ska kämpa och försöka göra mitt bästa. Även om jag kommer få plugga natt och dag.


090505

2009-05-05 @ 07:20:16

8 dagar kvar till teoriprovet och 14 dagar kvar till uppkörningen!

Igår var det som sagt studentskiva, kan säga att det var lite tur att jag inte köpte biljett just eftersom den inte var superkul. Men det kan ha varit för att jag drog när i princip alla kom. Jag kände mig tvungen att ta sista nattåget hem. Jag börjar trots allt halv nio idag, och går enda till fyra. Sen har jag massor att göra när jag kommer hem! Så kände att jag behövde vara pigg idag, jag är väl inte superpigg än. Men är i alla fall inte trött.

Skola idag då, 8:30-16:15, det vill säga en heldag. Längsta dagen av dem alla och en otroligt jobbig dag eftersom vi har engelska och svenska i 3 timmar tillsammans. Dessa ämnen är så tråkiga att jag dör.. Sen på svenskan har vi redovisning av talet, som jag övade typ en gång på igår. Men hade skrivit ner rätt bra stödord, så tittade inte ner speciellt mycket och talet flöt på för det mesta. Trots detta är tal inte min grej! Har tur att jag har ett läshuvud och att allting oftast fastnar första gången jag läser det.

Men nu - frukost!


Studentskiva

2009-05-04 @ 20:46:35
Idag har det inte hänt så mycket, inte blivit mycket bloggande heller dock. Har skrivit klart svenska talet och kan det i princip, skönt! Och det var fem minuter som det skulle vara. Så känns som jag prickat det rätt. När jag talade upp och ner ifrån texten blev den 3 minuter. Men utan texten, endast med stödord blev den fem minuter. Så känns skönt. Ikväll ska jag på studentskiva! Blev i princip bestämt i sista minuten, eller precis när charlotte slutade skolan. Men jag ska ta sista tåget hem då jag börjar halv nio imorgon. Blir mer en chillkväll eftersom jag fick biljetten gratis av charlottes kompis. Är kul för är martinas pojkvän som har skivan. Så jag får träffa Martina! SUPER!

Nu ska jag fixa lite innan jag drar iväg.
Puss

090504

2009-05-04 @ 09:05:51
9 dagar kvar till teoriprovet!

God Morgon!
Ska strax springa iväg till bussen men tänkte att jag skulle blogga lite smått idag. Somna rätt tidigt igår, kanske var på grund av att jag var uppe otroligt länge i lördags natt. Mer än jag egentligen orkar. Så blir nog tidigt i säng idag igen, för behöver verkligen sömnen nu. Speciellt när det är mycket i skolan och allt runtomkring!

Idag börjar jag i alla fall klockan tio men slutar dock inte förrän tjugo över tre. Mer än halva klassen slutar halv två, fan för redovisning och beskattning säger jag. Men jaa, mycket mer kommer väl inte hända.

Ha en bra dag
Puss

inte mycket bloggande

2009-05-03 @ 20:41:37
Denna helg har det inte varit så mycket bloggande eller roligt bloggande. Har känt mig allmänt trött och stressad. Nu ska jag i alla fall gå ner och skriva ner mitt tal och försöka hinna klart det. Gör jag inte det får jag fortsätta imorgon. Det är som sagt mycket i skolan och på detta ska jag även ta ett körkort då jag har teoriprov den trettonde maj. Så måste börja plugga. Det är trots allt bara 10 dagar kvar, men ska börja läsa ur boken från och med imorgon och ha läst ut hela boken någon dag innan teoriprovet. Denna gång ska jag minst  vara en poäng över istället för en poäng under. Så otroligt irriterande!

Familjen har också kommit hem, känns bra och tryggt. Slipper jag sova själv i huset. Är faktiskt lite småläskigt.

Men nu ska jag plugga svenska.
Ha en bra kväll!
Puss

090503

2009-05-03 @ 16:57:20

Gårdagen blev en succé! Sjukt roligt hade jag. En av mina bättre kvällar faktiskt, favorit i repris på fredag kanske?! Hoppas det! Har i alla fall varit med Charlotte på hennes jobb. Hon hade fullt upp men jag hade fullt upp med mitt tal. Vet nu va jag ska ha för information i talet och allt klicka! Så jag ska skriva ner det på papper. Innan dess ska jag dammsuga. Så ska börja med det nu! Ha en bra kväll!

Puss


Utgång

2009-05-02 @ 16:37:51
Ikväll blir det utgång. Vet inte vart det bär, det får jag se ikväll! Vi far dit festen går, eller något vad man nu säger. Ska dra om ungefär en halvtimme men kommer inte hinna blogga hos Malin eller mer idag. Så bloggar nu istället, så jag får det gjort.

Så ha en underbar kväll!
Puss

090502

2009-05-02 @ 12:38:51
God morgon alla!
Sitter och försöker komma på någonting som jag kan hålla ett argumenterande tal om. Men ni har ingen aning om hur svårt det är. Jag kommer inte på någonting. Får sitta och kolla i mina papper vad läraren gett för förslag. För nu ska det pluggas en massa. Sen ska jag städa och fixa mig i ordning. Så vill ha klar all fakta så jag bara kan skriva sen. Men tror inte det blir om doping som jag valde, blir för svårt.

Glamour

2009-05-01 @ 23:06:20
Helt jävla sjukt! För ungefär en månad sen började jag prenumerera på Glamour och igår fick jag hem ett brev med premien som hör till. Och då ska jag hämta den på body shop, det sjuka var bara att den gick ut samma dag! Hur fan har de tänkt till?! Jag ska klaga på måndag för nästan enda anledningen till tidningen är för sakerna jag skulle få! Så sur jag blir!

090501

2009-05-01 @ 22:49:34
Hittade bilder från mösspåtagningen på facebook. Charlotte hade lagt ut dem, jippie! Jag blev glad för de flesta på mig var roliga. Jag var bakis på mösspåtagningen och osminkad med rökhår (håret stank rök) men jag brydde mig inte för jag hade sjukt jävla kul med brännboll efteråt! De flesta drack cider/öl efteråt men vi var typ 30-40 pers som spelade brännboll och fotboll. Det kallar jag traditioner!

Idag har det inte hänt någonting speciellt. Jag jobbade mellan tre och nio. Men imorgon händer det grejer, kommer även lägga upp lite bilder tror jag. Jobbet var lugnt och så. När jag slutade vid nio var det klar himmel, det var helt blått. Helt sjukt, hoppas det blir varmt imorgon så jag kan sola massor. Har verkligen fått färg i ansiktet, kanske var för att jag i princip var ute hela dagen igår.

Men nu får ni ha en bra kväll. Ska titta lite tv!
Puss

Mösspåtagning 2009

2009-05-01 @ 22:44:01
Här kommer lite bilder från Charlotte på facebook:

En mycket söt och tillgjord Linnea

Jag, Alex och Jonte

Delar av klassen

Jag och min bästa vän Charlotte

Tha Gaang! Jag, Jonte, Sunke, Charlotte och Ralle

Jonte, Robert och Ralle vid ängen

Fredrik och Fyrvald vid ängen

Robert och en oberedd Linnea

RSS 2.0