Bloggtorka

2009-06-30 @ 14:36:36
Inte haft lust att blogga, vilket betyder att jag har en otroligt tom blogg. Det betyder bloggtorka. Jag svamlar igen, jag vet. Varför vet jag inte. Jag ska strax, om ungefär 20 minuter dra till jobbet. Har börjat pimpla medicin, kryssning på måndag. Men jobbar så jävla mycket nu och under hela sommaren. Alla mina grillkvällar blir inställda. Men en dag ska jag ha tid för gamla gänget, trevligt vi hade sist, och sen ska jag ha tid för vänner. För jag blir ensam hemma i två veckor. Dock jobbar jag som fan då, men ska jag sitta och ruttna hemma?! Never, för jag har bilen att köra runt med.

Countryfestivalen, vad ska man säga?! Det enda som går att säga är lyckat! Ni får gissa ut resten.

Ska strax dra till jobbet, see ya tomorrow

At Charlottes

2009-06-27 @ 18:00:22
Ikväll är det countryfestivalen och en person kommer komma dit som jag inte vill ska komma. Så hoppas att jag lyckas undvika honom. För orkar inte med den skiten, ni som känner mig vet vem jag pratar om. Eller borde i alla fall. Är hemma hos Charlotte nu, eller har varit det sen halv elva. Då drog vi till beachen, eller till stendal i Tullinge och solade. Sedan kom Rob och joinade oss. Vi två rörde vi oss vidare, men har fått färg. Så ska sola imorgon också, så jag fortsätter trenden. Men då kommer det bli solning på tomten med mina hörlurar. Eftersom jag inte har sällskap då Charlotte ska vara med Stefan.

Snart kommer nog grabbarna, ska grilla lite här innan vi drar vidare. Hoppas ni har det underbart, bloggar mer imorgon när jag är hemma. Innan jag börjar min arbetsvecka!

God Morgon

2009-06-26 @ 06:15:08
Idag är jag uppe med tuppen, gick upp halv sex. Snacka om att jag var död som gud vet vad. Inte för att jag är troende men ändå. Idag jobbar jag 07:15-15:00 sen är jag ledig i två dagar! Det ska firas med en heldag med Charlotte på lördag, vilket innebär beach och country.

Efter jobbet ska jag in och köpa en ny bikini och något par shorts är min plan i alla fall.

Ha en bra dag

Huge-killen

2009-06-25 @ 22:39:26
Hemma efter att ha jobbat med Aleksandra. Så sjukt trevligt vi hade, vi dregglade efter Huge-killen som var där (han jobbar åt Huge). Vi uppskattade hans ålder till typ 23-24, så kanske något att satsa på?! Sen berätta han att det saknades en sak han måste beställa så han skulle återkomma imorgon, då kom Aleksandra på att det var på grund av mig. Att han tyckte jag var så bedårandew vacker. Jag kan inte neka, även om jag vet att fallet inte är så. Jag höll i alla fall på att skratta ihjäl mig. Kul man kan ha på jobbet, verkligen!

Ska strax i säng för imorgon går bussen (röda limousinen klockan 06:35, och den väntar inte på mig! Så blir en tidig dag. Hoppas ni haft en underbar dag, puss och sov gott!

The Sims 2

2009-06-25 @ 10:12:57
Klockan är än bara strax efter tio och jag har redan hunnit varit ute och träna. Ni hörde rätt, var väl typ första gången sen i maj jag satte mig på cykeln eller ens var ute på joggingspåret. Men nu ska det bli andra bullar, för jag har bestämt mig för att bli slim. Idag cyklade jag och gjorde av med 500 kalorier (stolt) för cykla när det var som varmast. Min plan är att jag ska köra jogging/cykling varannan dag och pilates de dagar jag inte joggar eller cyklar sedan tänkte jag gå lite powerwalk 4 gånger i veckan. Så nu är det dags att bli slim igen, inte för att jag är tjock. Men vill återfå min slimade kropp. Jaa ni förstår, ska inte tjata mer.

Jag och Dennis hade köpt ett sims-spel till Henrik så det håller jag nu på att installera för att han ska börja använda det. Jag tror att det är roligt så kommer nog själv även använda det. Men tänkte gå ut i solen i alla fall i en timme idag. Så jag kan bättra på och få en riktig bränna. Ska jobba idag dessutom, 15-21. Inte så farligt. Men börjar äckligt tidigt imorgon, kommer jag komma upp?! Men längtar efter lördag, då ska det shoppas!

Nu ska jag äta frukost, ha en bra dag i solen!
Puss

Min lillebror fyller år

2009-06-24 @ 20:05:26
Idag fyller då som sagt min lillebror 10 år. Så vi har kalas idag. Mer än så har väl inte hänt. Eller jag har solat idag, men imorgon ska jag gå upp vid nio så jag hinner sola massor innan jag ska börja jobba vid tre. Så åker då hemifrån vid två. Men just det, den där mattekursen jag läser. Det är lite på skoj för att inte tappa all matte inför höstterminen då jag ska börja plugga igen. Då kommer massa matte pluggas eftersom jag ska läsa ända till matte E. Så därför pluggar jag en distanskurs i matte nu under sommaren, lite lätt matte då. Fast jag har inte riktigt disciplinen för att plugga en distanskurs har jag märkt. Ska nog försöka lägga ner 1-2 timmar per dag, i alla fall försöka. Behöver inte göra det varje dag. Enligt "mentorn" ska man lägga ner 20 timmar i veckan på 3 kapitel, men jag kanske lägger ner 5 typ. Men jaa, jag tar det inte så seriöst.

Därför försöker jag hinna göra den nu eftersom jag ska jobba otroligt mycket i juli. Eller börjar jobba en del från och med tisdag.

Har dessutom fixat ljudet på datan som en viss person, nämner inga namn, förstörde. Så nu kan jag lyssna på musik igen. Gissa om jag är lycklig?!

Ska gå och socialisera med släkten nu.
Puss

Grattis Henrik 10 år

2009-06-24 @ 19:59:03

Sol

2009-06-24 @ 12:31:11
Idag skiner solen som bara den och jag är glad för jag klarade mattetestet på egen hand. Lalala, haha! Jaa ni kanske inte förstår så mycket men kan förklara sen. Nu ska jag ut och sola mig brun för imorgon och på fredag jobbar jag.

Puss

090623

2009-06-23 @ 21:37:18
Imorgon fyller min lillebror år, han fyller för första gången tvåsiffrigt. Som det stod i McDonalds rabattkupongen han fick då han är medlem i Ronald McDonald club. Eller någonting sådant där, jag vet inte riktigt. Inte insatt för jag är inte ett fan av snabbmat. Jag har nu börjat en era av en diet att bli smal och få smala ben som jag kommer ihåg att jag och en tjej hade som mål med träningarna förut. Att få smala lår, av de tjocka och stora stenstockarna som man har. Så imorgon ska jag ut och springa.

Idag då, då skickade Elin iväg mig tidigt då hon skulle till Joakim. Eller halv tolv är väl inte tidigt och tidigt, men det var det för en trött Linnea. Sedan åkte jag hem till Charlotte för att sola, skvallra och komma på att det inte blev någon utlandsresa. Jag får se om Elin är på, annars får det bli Göteborg och kryssning. För kryssning i början av juli står i alla fall på schemat, någorlunda. Elin ska bara titta på sitt schema när hon kommer hem från Joakim. Så några planer inför sommaren blir det, blir inte bara massa jobb. Men otroligt mycket jobb, vilket min plånbok gillar.

Sen planerades det idag att vi ska på countryfestivalen på Lida. Att det ska bli ett stort gäng, hoppas alla kommer så det kan bli kul. Sitta och dricka i öltältet!

Nu ska jag titta lite tv, ha en bra kväll
Puss

Gårdagen

2009-06-23 @ 21:03:33
Igår så var jag på tjejkväll som jag skrev här i bloggen. Och vi var mästerkockar. Så klockrent god mat. Mums! Jag tog självklart bilder som kommer här nedan. Men det är faktiskt sådana här grillkvällar jag saknar, grillkvällarna då det pratas om allt mellan himmel och jord. Detta ska vi ha igen flickor, var underbart. Och bildbevis finns det.











Bilderna får tala för sig själva!

Girls night

2009-06-23 @ 01:22:19
På Elins begäran skriver jag ett blogginlägg, så detta är till Elin då som sagt. Är nu hemma hos Elin, har varit en otroligt mysig tjejkväll. Nu pallar inte jag skriva mer, men bilder kommer imorgon och mer berättelser. Jag och Elin har i alla fall, sen de andra drog, haft sexprat. Massor.

Min dag

2009-06-22 @ 12:38:31
Idag har det hunnits med mycket. Och klockan är än så länge bara tjugo i ett. Jag har hunnit sola en timme, varit ute och sprungit och hämtat mitt paket på Bamses samt varit ute med Mando på promenad i en timme. Jag är stolt, en aktiv dag. Vilket kommer sluta med slapphet hemma hos Elin ikväll då det klirras tjejkväll. Det paket jag hämtade på Bamses innehöll dessa:
Miranda SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Så underbart fina om ni frågar mig. Dessa är då från nelly. Hoppas bara inte att de är som de andra paret jag köpte, där foten gled fram jättemycket, men eftersom den har spännen så tror jag inte det. Men idag så kommer jag åka innan mamma kommer hem så får visa henne imorgon så får jag se om jag behåller de eller inte. Riktigt snygga partyskor om ni frågar mig, om det blir utgång i helgen kanske man ska ha dem då?! Måste nog klacka om dem.

Nu ska jag duscha innan jag drar till Elin. Kanske snor hennes dator och bloggar där. Annars får ni ha en underbar dag.
Puss

Onyttigt?!

2009-06-21 @ 17:02:16
Denna helg har inte varit en jätteonyttig helg men inte heller den nyttigaste. Jag har levt på korv, pommes och janssons frestelse (som för övrigt är det godaste som finns). Denna middag har jag återigen lagat korv och pommes, janssonsen sparar jag till mamma. Den får hon ta med sig till jobbet imorgon. Har städat och fixat, nästan nöjd över min presentation. Nu ska det slappas!

Puss

Back on track

2009-06-21 @ 14:55:41
Så nu är jag tillbaka bloggande. Jag kände inte för att ha en blogg, det som hände i mitt liv var endast jobb och äta och sova. Vilket det har bestått av hela helgen, jag har jobbar fredag-söndag så det har inte blivit något midsommarfirande. Tråkigt faktiskt, första året det händer. Min familj åkte upp till Dalarna och har haft det mysigt medan jag har kämpat på med jobbet. Samtidigt har jag varit sjuk. I fredags kunde jag inte sova, så jag gick till jobbet och jobbade i 11 timmar utan att ha sovit speciellt mycket, fan va grym jag är!

Nu är jag ledig i en hel vecka, faktiskt så hoppas jag att jag inte ska jobba. Hoppas inte jag blir inkallad, för är så slut i kroppen. Jag har jobbat hur mycket som helst. Först jobbade jag 7 dagar i rad, sen ledig en dag, sen jobb, sen ledig en dag och sedan jobb i 3 dagar. Nu firar jag i alla fall att jag ska vara ledig, med sol! Den kom perfekt, timeing om inte annat.

På måndag ska jag hem till Elin, sen kommer Malin och Cissi dit. Inte ofta vi tjejer gör saker tillsammans, alla fyra. Kameran åker såklart med. På tisdagen åker jag till Charlotte för att sola, kolla resor och snacka massa skit! Veckans början kommer inte ha börjat bättre!

Nu ska jag städa innan min familj kommer hem igen.
Ha en bra dag!

Utgång

2009-06-13 @ 18:57:46
Igår var det jobb i åtta timmar. Sen sex timmars sömn och sedan jobb i lite mer än 5 timmar. Men bättre blir det, imorgon ska jag jobba sju timmar. Men ska även jobba på måndag, det blir alltså 7 dagars jobb i sträck. Jag kommer vara död som en gris speciellt eftersom det blir utgång ikväll. Malin och jag ska ut, vart vi ska är inte bestämt. Men blir ambassadeur eller magenta. Får se. Som sagt så sitter jag hemma hos Malin nu, hon är i duschen. Så killar joina om ni vill! Ska återgå till att måla naglarna.

Frisörbesök

2009-06-12 @ 09:37:08
Som alla kanske redan vet, så har jag blonderat mig. Men det blev verkligen inte som jag ville så idag har jag bokat en frisör tid till klockan ett för att göra blonda täta slingor. Eftersom jag har gjort så mycket med mitt hår inom en vecka kunde hon inte blonderat det, varför ringde inte jag henne från början istället?! Och frågade hur jag skulle göra? Joo, för jag är en impulsiv färgare helt enkelt. Men det kommer bli snyggt, det måste det. För imorgon är det utgång.

Direkt efter att frissan fixat mitt hår ska jag skynda mig hem, vill gärna hinna ta bilen till jobbet. Så jag kan åka till huddinge imorgon och titta på lite saker, så hoppas att det inte tar allt för lång tid hos frissan. Hon sa i alla fall max två timmar och jag börjar inte jobba förrän klockan fyra.

Men kommer nog inte bli något bloggande mer idag, för jag jobbar som sagt vid fyra sen så börjar jag jobba imorgon klockan kvart över sju. Såå kommer vara trött, men va fan! Man lever bara en gång.

Ha en bra dag!
P.S. Jag saknar dig Elin, kom hem! D.S.

Gossip Girl

2009-06-11 @ 19:09:54


Har nyss sett de två sista avsnitten från Gossip Girl, ååh jag blir så tårögd. Jag vet att jag är otroligt känslig just nu, men det var så vackert. Att han åkte runt Europa för att hitta de saker hon älskade. Visst det är en serie, men ändå! Så vackert. Tänk om någon kunde göra det för mig liksom. Nej nu ska jag titta på Greys Anatomy.

Ha en bra dag

Igår klockan 01:54...

2009-06-11 @ 16:42:01
... fick jag ett sms som löd: nu sitter vi på bussen i antalya. Vädret klockan 02:51 lokal tid är 28 grader, vi tackar och bugar!

Ni anar inte att jag är avundsjuk, medan Elin och Joakim är i Turkiet och glassar jobbar jag häcken av mig. Kom hem runt tre idag, hade jobbat. Usch vad jobbigt. Men jag ska inte klaga, jag har i alla fall ett jobb. Inte alla som har den lyxen. Men kommer jobba så mycket i sommar. I och försig tackar inte min plånbok nej till det, jag ska ju köpa en dator nu när jag får lön.

Beställde för några dagar sen en jeansjacka och fick veta att den skickades igår, så hoppas paketet kommer snart. Mitt busskort hoppas jag också kommer snart, otroligt snart med tanke på att mitt andra busskort går ut på fredag. Som tur är, är jag ledig nästa vecka. Men ska sitta och plugga lite då, jag har börjat en mattekurs nu i sommar för kul. För att inte sitta och dega hela tiden. Som kul grej bara.

Nu ska jag se 70's show, hörs sen!
Puss

...

2009-06-10 @ 13:14:53
Eftersom jag fått höra av en person (nämner inga namn) att jag inte jobbar speciellt långa dagar. Då kan denne person komma och jobba för mig eftersom idag börjar jag klockan fyra och jobbar till klockan tolv imorgon bitti. Dvs 12:00 på dagen! Men nu måste jag skynda mig, ska göra mig i ordning. Bloggar mer sen

Puss

Brunett goes blonde

2009-06-09 @ 06:26:45

Nu räcker det med bloggpaus, för här kommer blondinen. Ni hörde rätt, jag är blond. Jag färgade håret blont igår, men bild kommer inte förrän det är helt klart. För ska blondera det igen 2 gånger till. Såå jag kommer bli skrikande blond. Jag tycker det passar mig faktiskt, kommer dock vara jävligt ovant. Tror det är någon annan som står och tittar i spegeln när det är jag, ni kanske förstår. Eller inte!

Men idag jobbar jag (inte ovanligt). Jobbar 5 dagar i sträck, så är bara att härda ut, mycket filmtittande och vilande får det bli hemma. Idag börjar jag klockan halv åtta och slutar klockan två. Men fy fan vad det var svårt att gå upp i morse.


Jobb

2009-06-06 @ 14:32:51
Jag hade verkligen otroligt kul igår, det är otroligt. Att nästintill mina vänner som är 90:or har tagit studenten. Dock kommer jag inte kunna medverka på Marlénes studentmottagning då jag jobbar. Tråkigt! Men vi slår på stort, för den här veckan träffas vi 2 gånger, annars har det typ blivit en gång i halvåret kanske?! Men ska i alla fall bli ändring på detta, det pratade vi om på min mottagning.

Idag har det inte hänt någonting speciellt och kommer inte göra det heller. Jag ska jobba ikväll men innan detta ska jag till Elin för att hämta min ipod jag glömde igår. Sedan imorgon blir det mer spännande! Blir sista inlägget för ikväll. Ha en bra kväll.

Puss

Igår tog mina flickor studenten

2009-06-06 @ 13:05:08
Igår var det som sagt student, otroligt kul att få uppleva det igen. Kul med mottagningar och flak.

Cissi efter utspringet

Malin med föräldrar och plaketet

Elin med sitt plakat

Malin, Cissi och Elin efter flaket

Min donna Malin

Linslus?! Men jag älskar henne ändå

Mina flickor tar studenten

2009-06-05 @ 10:43:39
Idag är det studentfirande av mina högstadieflickor (dvs de tre tjejerna jag har kontakt med från högstadiet). För idag tar gänget från töntklassen 9:4 studenten, jag tog ju den redan i onsdags. Liiiix som en på jobbet skulle säga. Bara för att mna flickor tar studenten ska jag lägga upp lite bilder på dem, hihi!

Malin NvBio06                   Elin Smbe06B                         Cecilia NvBio06

Jag ska åka hemifrån strax efter 12 och jag har nu massor att göra, måste fixa mig i ordning. Men ska ha mina otroligt fula flakkläder på mig. Varför?! För jag och Elin ska åka flak tillsammans! Grymt kul, måste köpa öl jag kan spruta dessutom. Fett kul! Var underbart att åka mitt eget flak.

Nej nu ska jag göra mig i ordning, just det. Glömde berätta att jag köpte en kamera igår så det blir fotograferande idag! För det är mina flickors stora dag.

Studenter 5 juni

2009-06-04 @ 19:29:09

Alla studenter (främst huddingestudenter) vädret kommer bli som när jag tog studenten. Helt underbart!

Studenten

2009-06-04 @ 19:24:08
Som sagt, bilderna förklarar mer än jag kan säga om min student. Imorgon är det Elin, Malin och Cissis tur. Hoppas ni får det lika underbart!

Bilder

2009-06-04 @ 19:22:42

Charlotte och Alex på chamagnefrukosten

Vi fick utdelat "klassens". Jag blev klassens atlet

Min honey och jag på chamagnefrukosten

Erik och Jocke på chamagnefrukosten

Hörngänget - jonte, sunke och ralle på chamagnefrukosten

Jag och Charlotte efter utspringet

Malin, jag och Elin efter att jag tagit studenten

Elin och Marlene hos mig

Elin pussas (saknar Joa kanske)

Porrigt värre

Jag på champagnefrukosten

Gurr, Charlotte, JK och Jocke på chamagnefrukosten

Vi är glada BFF på chamagnefrukosten

Malin, jag, Charlotte, Elin och Hanna

Fyrvald på flaket

Jag och Elin

Min flakoutfit

Studenten var underbar

2009-06-04 @ 12:50:11

Jag grät otroligt många gånger och det känns tomt, jag kommer sakna min klass. Men studenten, fy fan vad den var bra. Jag var så jävla lycklig! Snart börjar jag väl gråta igen. Bilder läggar jag upp senare. Men tänk, idag har jag ett extrajobb. Ingenting mer. Sjukt! Jag kommer sakna alla, även om jag inte gillar alla. Jag kommer sakna klassen. Så fina presenter jag också fick. Åhh, jag kommer väl snart börja gråta... Men i sommar ska det bli grillkvällar med de bästa från klassen. Charlotte vet vilka det är!

Nu ska jag strax shoppa inför studentmottagningar imorgon, presenter ska köpas och outfits. Men ha det bra, puss!


Imorgon tar jag studenten

2009-06-02 @ 15:30:13

Imorgon tar jag studenten och jag har varit ledig idag. Vilket inte har resulterat i att jag har vilat, är mer slut än när jag jobbade 15 timmar... Jag bloggar mer sen, nu ska jag vila!


RSS 2.0