090430

2009-04-30 @ 22:10:28

Vaknade som en zombie idag, det var inte kul att gå upp! Men jag kom upp. Var en helt okej skiva, men vår skiva är fortfarande skolans bästa skiva. Är ändå bara 2 stycken kvar, men tror vi tar det priset lätt! Med tanke på vilka två skolor som är kvar, ska inte säga för mycket nu.. Men var i alla fall kul, kände otroligt mycket människor, dock så var musiken väl inte den bästa och mina fötter totalt döda. Måste titta efter ett par party feet så jag kan dansa hela natten lång på lördag då det är utgång som gäller!

Idag var det mösspåtagning, hade dock ingen kamera med mig. Men önskar mig en i studentpresent så hoppas jag får en! Charlotte tog massor av bilder som jag väntar att hon ska lägga upp på facebook som sedan kommer till bloggen. Men hitta en bild på några i klassen och lärare. Kanske är någon från någon annan klass också, vet inte riktigt. Syns inte så mycket men ni får se den i alla fall.


Lånad av Viktorija


Efter mösspåtagningen blev det brännboll och fotboll på en äng i tullinge, nära trädgårdsstad (eller parkhem, kommer inte ihåg vilket). Det var mysigt och riktigt roligt faktiskt. Roligt att hitta på något efter mösspåtagningen, man vill inte liksom fika eller något. Vi var säkert 30-40 pers som var med. Från otroligt många olika klasser. De nya sportnördarna kanske?! Efter det åkte jag snabbt föri lindex och föll för en tubtop som jag troligtvis ska ha på mig på lördag


Utgång

2009-04-29 @ 15:02:30

Hemma från skolan. Sången var värdelös, kommer verkligen inte kunna den inför imorgon och på filosofin tittade vi på matrix. Har faktiskt aldrig sett den filmen men den är rätt intressant faktiskt. Men vi ska se mer på den imorgon då vi har filosofi. Sedan kom en föreläsare på internationell ekonomi lektionen, hon förmedlade inte så bra. Sa mycket  som man inte intresserades av. Man ville mer ha reda på hur hon fick iden för företaget och hur hon startade och blev ett internationellt företag. Sådant fick vi dock inte veta!

Har precis ätit lite mellis, en macka med philadelphiaost med gräslöksmak på. Mums! Ska alldeles strax börja duscha för att sedan göra mig i ordning lite snabbt, springa till filmkedjan och hämta ett paket och köpa läsk. Sen far jag till Charlotte för en myskväll som slutar med utgång!


Kommer nog inte blogga hos Charlotte, tiden finns nog inte, så detta blir mitt sista inlägg idag. Ha en underbar kväll!

Puss


Hemma!

2009-04-28 @ 22:30:42
Nu är jag hemma efter en fyra timmars lång riskutbildning. Den var onödig i vissa fall då man redan läst allt ur boken och i otroligt många fall tråkig. De flesta höll faktiskt med mig, men det är sak samma. Nu har jag i alla fall gått igenom den och är så skönt! Ni anar inte vilken lättnad. När jag kom hem kastade jag i mig maten och ligger nu i sängen för att sova. Är så jävla trött! Så god natt och vi hörs imorgon!

Argumenterande tal

2009-04-28 @ 13:23:34
Nu sitter jag och har svenska. Ska börja på mitt argumenterande tal som jag ska hålla om exakt en vecka. Jag tror faktiskt att jag ska skriva om doping. Det är ett av få ämnen som faktiskt intresserar mig, jag är ju väldigt intresserad av idrott. Så kommer nog bli någonting sådant. Fick även tillbaka textanalysen vi gjorde för två veckor sen och fick VG! Stolt är jag faktiskt, trodde det skulle gå sämre. Men va fan.

Engelskanationella gick väl helt okej, gjorde det rätt bra tror jag. Var bara ett svårt ämne, var kön på 2000 talet, och man vill inte låta för feministisk eller hur man ska säga. Om typ en timme är det fotboll på brantbrink, jag ska försöka äga! Säger vi.. Alla vet väl hur det slutar.

Men nu ska jag skriva mitt tal!
Puss

090428

2009-04-28 @ 06:31:59
God Morgon!
Trött och uppe med tuppen är jag idag. Min mage kurrar otroligt mycket efter mat. Men vilken tur den har att jag strax, när jag gjort mig färdig, ska ner och äta frukost. Detta kommer nog dock bli ett av få blogginlägg just eftersom jag ska på riskutbildning mellan halv sex och halv nio. Men nu direkt på morgonen har jag nationella prov i engelska B. Jag kan inte erkänna att jag känner mig speciellt säker, jag brukar oftast ha filosofin att det går som det går. Jag kan ändå inte plugga till det, men just nu är jag nervös. Kanske just för att jag vet att jag måste prestera bra då jag ligger emellan två betyg?! Jaadu, jag vet i alla fall inte vad det är. Men det är rätt lugnt nu, är värre med listen-delen.

Idag är det skola mellan 8:10-16:15, en heldag det vill säga! Sedan hinner jag inte hem för ska vara på tumba trafikskola mellan 17:30-20:30.

Ha en underbar dag alla.
Puss

Skönhetsideal

2009-04-27 @ 22:44:45
Nu har jag fixat bloggen, jag är klar i helhet förutom med headern. Där ska jag lägga in lite bilder eller text, ska i alla fall försöka fixa någonting fint är min plan! Men när det händer får tiden utvisa, blir nog till helgen om jag får tro mig själv. För vad det verkar nu så kommer jag ha mycket fritid i helgen. Så kanske kan fixa till någonting snyggt och clashigt. Men eftersom jag är otroligt kräsen kommer det krävas mycket. Men någonting jag kommit på är att jag inte är den mest kräsna personen i Sverige utan det är min bästa vän! Neej skämt åsido, jag är kräsen och det är hon med. Men det tillhör dagens ideal. Men då tänker jag: vad är egentligen dagens ideal? Vet att det finns många, vet själv att jag följt många. Men jag tycker det är starkt att stå emot dessa skönhetsideal. I svenskan har vi argumenterande tal som ska vara klart till nästa vecka, jag är otroligt nyfiken på Charlottes tal! Tror det kommer vara suveränt. Jag själv vet dock inte vad jag ska skriva om, men blir säkert någonting om idrott eller doping. Någonting jag brinner otroligt för!

Imorgon kommer det i princip inte bli någonting bloggande, om jag inte hinner blogga på morgonen. För slutar halv fem och direkt efter det ska jag på riskutbildning på körskolan mellan halv sex och halv nio. Hinner heller inte hem emellan! Så får väl köpa någonting i Tumba som jag kan smaska på. Otroligt onödig riskutbildning, men det måste dock göras! Ska försöka få upp bilder imorgon.

Nu ska jag försöka sova.
Puss

Hjärttransplantation

2009-04-27 @ 21:59:23
Inte mycket gjort här blir de icke! Men ibland måste man väl helt enkelt lyxa till det?! Fick precis ett mail från buzzador om att jag har ett paket att hämta på filmkedjan med lite saker i. Det jag denna gång skulle få testa var: Neutrogena® Visibly ClearTM Oil-freeprodukter‏. Ingen aning om vad det är för sorts saker, tror det är några krämer eller så. Men är verkligen kul att få testa lite olika saker, ska hämta ut det på onsdag innan jag ska hem till Charlotte för middag och massa fix! Buzzador är en sida där man är medlem och anmäler olika intressen (kanske mat eller smink) och då får man ibland förfrågningar om man vill testa olika saker.

Sitter och tittar på cityakuten, som nyss tog slut. Det är verkligen sorgligt, speciellt denna gång när en vuxen kvinna blir allvarligt sjuk och kanske måste genomgå hjärttransplantation och hennes dotter måste bo hos hennes pappa eller fosterfamilj, då överger hennes pappa henne. Bara så där! Och detta är inte en ovanlighet i världen, jag förstår inte hur folk tänker ibland. När man skaffar barn har man ett ansvar. Men alla kanske inte är lika förnuftiga som mig! Haha skämt åsido!

Eftersom Earl inte går på TV nu då det är hockey på sexan tänkte jag trixa lite med bloggen.

090427

2009-04-27 @ 19:15:15

Att blogga hann jag inte med i morse. Men bloggar i alla fall nu. Jag hade otroligt trevligt igår! Resten får gå till er fantasi.

Idag har jag varit i skolan och sedan har jag faktiskt varit och shoppat. Men eftersom det var stopp mellan älvsjö och stockholm central så orkade jag inte åka till stan. Det blev då huddinge då mycket hittades, kommer nog lägga upp de imorgon. Nu ska jag läsa igenom mitt engelskahäfte, läskigt för är nationella prov i engelska imorgo


Träff ikväll..

2009-04-26 @ 19:08:05

Alldeles strax ska jag träffa en kille jag träffade på min skiva i tisdags. Vi har gått i samma skola sen sjuan men började inte snacka förrän i tisdags. Blir mysigt hoppas jag, är dock otroligt nervös!


090426

2009-04-26 @ 14:40:22
Hemma från Elin, men har varit det ett tag. Ska faktiskt börja städa mitt otroligt stökiga rum, det ser ut som ett bombnedslag. Meen det fixar vi, med massa bra musik så går det som en dans på rosor. Igår var det mysigt att vara med Elin, vi såg på robbinson, hon beställde en sjukt snygg klänning från nelly (som jag övertalade henne att göra, med mina superargument) och sedan låg vi länge i sängen och pratade typ mysigheter och sex och gud vet vad. Hon gick typ upp med tuppen i morse, jag vaknade inte. Men jag sov till 12, var i princip första gången i mitt liv jag gjort det. Så skönt för var verkligen trött. Elins pojkvän ringde i natt också, han skulle ut och festa.

Men nu ska jag fortsätta städningen, så ha en underbar dag!
Puss

Glömsk..

2009-04-25 @ 19:14:48
Just det, glömde kameran hemma igår. Så blev inga bilder. Men Therese hade kamera, så när jag kan få bilderna utav henne kommer de upp!

Med Elin

2009-04-25 @ 19:13:54
Nu sitter jag hemma hos elin, men har varit här ett tag nu. Drog från mig typ vid fyra.. Såå har varit gott att äta, det blev antrikå (vet inte riktigt hur det stavas) med klyftpotatis och vitlökssmör. Så otroligt gott om jag själv får säga det. Jag och Elin stod för köttet som vi tillagade i grillen, mästerkockarna säger jag! Längtar efter kvällar då man har typ engångsgrillar och grillar korv med bröd i en park eller någonstans sent på kvällen, så otroligt mysigt! Hoppas det blir mycket sådant i sommar. Var hos Elins pappa, Dessie (deras hund) hade fött valpar. Dem kan ni se här

Igår så var det sushikväll, jag somnade som vanligt i charlottes soffa. Det är nämligen inte första gången jag gör det. Men jag konstaterade att jag inte gillar sushi speciellt bra, åt tre-fyra bitar. Sen räckte det för mig, pizza är nog mer min grej! För det är otroligt gott. Sushi får vara till andra, jag kan som sagt inte älska allt. Men om några år kanske det slinker ner bra, jag har bara svårt för rå fisk och sjögräs. Kanske växer ifrån det?! Men jaa, det får tiden utvisa!

Men det var otroligt nice med en tjejkväll, var dock tråkigt att jag var så jävla trött! Inte ofta det kommer, alla har ju inte alltid tid samtidigt. Men mysigt var det, och sen ska vi tjejer parta gärnet på onsdag då det är skiva! Så ska jag och Charlotte mysa med middag och så hemma hos henne innan.

Nu ska jag gå, Elin tycker väl att jag skriver som fan eller något.
Ha en underbar dag!
Puss

090425

2009-04-25 @ 10:04:12
God Morgon!
Idag är jag uppe med tuppen, vaknade klarvaken klockan åtta då Mando kom till mitt rum och verkade jättekissnödig. Så ringde mamma och pallra mig upp, då hade han varit ute och kissat med pappa vid sju. Så upp i onödan, med massor av sms som väckte mig och en lillebror som ville visa mig allt och inget!

Nu tittar jag film med Mando i knäet. Ikväll ska jag träffa Elin. Men skriver mer sen.

Puss

090424

2009-04-24 @ 16:16:52

Brantbrink klockan 8 på morgonen. Inte kul kan jag lova, jag var trött och det blev hårdkörning på en gång. Ska även dit på tisdag då vi har idrott mellan 14:45 och 16:15. Kommer troligtvis vara något kallare, kanske något piggare. Efter det, då man är svettig och grisig, så ska jag på riskutbildning. Mysigt, or not!

Idag började jag åtta och slutade kvart över tre. Är nu hemma på ett snabbvisit innan jag ska dra mig till Charlotte, vilket betyder sushikväll med tjejerna. Kameran följer med och förhoppningsvis blir det massa bilder. Vi ska göra sushin helt själva, mys! Kul när man hittar på sådana saker, visst jag är inte jättestort fan av sushi. Men någon gång måste jag lära mig tycka om det, så varför inte nu?!

Ska upp och på med mjukisarna, sedan drar jag!
Kanske bloggar ikväll, när jag kommer hem.
Puss


Brantbrink

2009-04-23 @ 21:20:58
Skoldagen klar, träningen avklarad och svenskaarbetet klart (som ska in imorgon). Nu är jag färdig med allt, jag är lycklig. Har varit inne i stan och handlat sushisaker till sushikvällen som ska vara imorgon. Jag är otroligt glad idag, kanske för att solen skiner?! Dock så ska jag upp tidigt imorgon, så nu ska jag hoppa i duschen. Imorgon blir det brantbrink klockan 8 på morgonen.

Ha en bra kväll!
Puss

090422

2009-04-23 @ 08:35:37
God Morgon!
Skivan blev lyckad, dock hände det som inte fick hända, min klänning gick sönder. Det var katastrof, jag började gråta och var katastrof, men vi löste det det med att jag fick ha en cardigan över. Det syntes inte, men jag kommer ihåg vilken katastrof jag tyckte det var. Men idag så typ skrattar jag åt det, tänkte till loch med åka hem för att den gick snder. Åka hem från min egen skiva! Men ska i alla fall köpa en dyr klänning nästa gång, så jag vet att den håller helt enkelt. Blir nog en somrig sådan! Har redan börjat titta runt på klänningar. Juste, träffa en kille på festen också, riktigt trevlig prick var han.

Igår var jag trött som en åsna, var i skolan från halv tolv till två. Sen jobbade jag från fyra till nio. Fasiken vad det var tröttsamt att jobba om jag själv får säga det. Jag höll nästan på att somna stup i kvarten. Som tur är fick jag sova lite längre, på lördag ska jag sova länge säger jag bara!

Idag är det skola tio till elva. Studiebesök på en synagoga mellan halv tre och halv fyra. Sedan är det träning mellan halv sex och halv åtta. Emellan allt detta ska jag hinna göra ett svenskaarbete som ska vara klart till imorgon. Men det fixar jag! No probs.

Kommer alltså inte hem förrän tidigast halv nio. Så blir bloggande senare på kvällen!
Ha en bra dag, puss!

090421

2009-04-21 @ 07:58:28
Idag är det skiva!
Otroligt nice om jag själv får säga det, för tycker verkligen att det ska bli skitkul. Innan det ska jag fixa mig hos charlotte, ååh så mys. Får ha min fina svarta klänning. Det ska bli kul! Kvällen blir vad man gör den till, eller hur?!

Idag är det skola till halv tre, sedan ska jag direkt hem till charlotte för att sedan tre timmar senare bege oss till restaurang södermalm! Dagen kommer säkert inte gå fort, enbart för att man vill någonting. Har dessutom nationella prov i engelska, jag vill inte!

Men vet inte om jag kommer kunna hinna blogga mer eftersom jag ska hem till charlotte, annars får ni ha en underbar dag!
Puss

Hemma!

2009-04-20 @ 17:34:28
Nu är jag hemma efter träning, skola och solning! Har även träffat Martina och gett henne en extra biljett till imorgon, eftersom Adam tydligen ska ha en extra till någon kompis. Skolan har flytit på, tvingade mig igenom tråkiga redovisning och beskattningslektionen, och fick gå 40 minuter tidigare! Me happy! Inte hänt så mycket faktiskt, men ikväll kommer min mormor för att sy upp min klänning och  nu ska jag duscha.

Puss

090420

2009-04-20 @ 08:00:55

God Morgon!
Idaf skiner solen så på grund av det är jag glad. Meen sitter och lockar mitt hår och det är bara det nedersta som vill lockas. Är mitt hår för mjukt eller, för spelar ingen roll hur länge jag har i håret eller hur mycket hår jag tar på! Jag säger en sak, jag blir typ tokig. Hitta en jättebra video igår på hur man ska locka, men det víll ju inte fungera!

Men nog om det, solen skiner och då blir mitt humör på topp som vanligt! Hoppas verkligen att mitt hår lär sig hur man lockar för är verkligen skitsnyggt! Men tror, helt ärligt, att mitt hår är för mjukt. Får nog läga i lite mousse innan jag fönar det för att det ska bli lite stelare. Skadar inte att testa, men blir ikväll! För strax ska jag ner och äta frukost. Sedan blir det skola och träning. Jaa hör och häpna, jag ska till storängshallen för att just träna! Nästan jag blir ju chockad.

Nu sket jag i lockningen, blev inge bra i alla fall. Charlotte får hjälpa mig imorgon, för då har vi skiva!

Ha en underbar dag!
C'ya later alligator!



Locktångproblem

2009-04-19 @ 21:46:41

Blev ingen solning idag, tiden fanns ej. Så får sola lite längre imorgon helt enkelt. Har försökt mig på min locktång, fattar inte hur den fungerar! Panik eftersom jag vill kunna ha lite lockigt hår på skivan på tisdag. Någon som vet hur man gör med en sådan?!

Träningen gick bra, mycket död blev jag. Träning imorrn igen!


Tränat

2009-04-19 @ 20:22:53
Jag har nyss varit ute och sprungit. Visste att det skulle bli jobbigt, men fan inte så här jobbigt! Det var äckligt jobbigt, glad att jag tog mig igenom det. Skriver mer när jag inte är lika död!

Skrattretande

2009-04-19 @ 16:45:50
Den 16 mars fick jag detta av min tränare:
Linnea, vart har du tagit vägen?!

Såg det nu och svarade på det, är liksom en månad sedan. Lite skrattretande. Lite extremt kanske, men jag ska träna imorgon i storängshallen!

090419

2009-04-19 @ 11:33:00
Nu har jag varit lite off att blogga. Men har verkligen inte haft energin eller lust att blogga, tyvärr. Men nu är jag på gång igen! Ska väl försöka blogga två gånger om dagen, det är i alla fall min plan! Så får se hur väl jag lyckas med den helt enkelt.

Idag är det inte så mycket som står på schemat, ska iväg till min moster för att hämta mina påskägg. Sedan ska jag städa och plugga. Dem två sistnämnda händer i princip varje söndag i min veckokalender. Söndag är min städ- och pluggdag! Har bara lite läxor, inga prov. Så otroligt skötn var typ en envighet sedan det hände! Nu ska jag börja locka håret, ska försöka förstå mig på min nya locktång, förstår den inte riktigt. Men det löser sig nog! Ska också försöka hinna med att sola.

Nu är det 2 dagar kvar tills min skiva!

Studentskiva

2009-04-15 @ 20:46:29
Nu ska jag alldeles strax dra, för utgång med Elins studentskiva! Har fixat mig massor, känner mig otroligt vacker.

Bloggen

2009-04-15 @ 09:32:53
Ändrat bloggen lite!
Är dock inte nöjd!
Får fortsätta när jag har tid.

Nu solning!

Provet avklarat!

2009-04-15 @ 09:10:18
Nu är provet klart! Hur snabb är inte jag känner jag, blev klar på 30 minuter! Haha, men det var rätt svårt. Kanske var svårt just för att jag hade pluggat så värst mycket, men vet att jag klarade provet! Svarade liksom på alla frågor utom kanske en eller två som jag verkligen inte kunde. Meen jaa, jag gjorde så gott jag kan! Nu är det över, idag är det redovnisning i filosofi (fördjupningsarbete), internationell ekonomi (vi ska få tillbaka proven som vi gjorde innan loven!) och sist men inte minst svenska C. Älskar svenska C läraren, så otroligt gullig. Men allt detta börjar inte förrän om flera timmar, börjar inte förrän halv tolv. Så ska titta på internet när solariumet öppnar för då ska jag ner till centrum och sola mig fin. Har ingenting annat jag kan göra, inget skolarbete och sådär. Inte som jag orkar göra nu. Ska bara renskriva en sak till projektarbetet, det kan jag göra efter solningen.

Så det är lugnt! Ska övningsköra med mamma idag, sedan blir det studentskiva för SMBE06B Elin-pluttens skiva!

090415

2009-04-15 @ 06:42:41
God morgon!
Idag har jag prov klockan halv nio, om typ två timmar och jag är faktiskt redligt nervös! Även om jag vet att det kommer gå bra är jag nervös, är enbart för att jag började plugga för sent. Så måste läsa igenom anteckningarna när jag äter frukost. That's a good plan! Efter det ska jag sola solarium eftersom jag inte orkar ha håltimme i typ två timmar. Så då ska jag sola och bli fin inför ikväll! Jag har håltimme efter prov just för att det är lagt utöver skoltid då jag missade detta prov en gång, för att jag var sjuk!

Men nu ska jag göra mig i ordning!
C'ya later alligator!

090414

2009-04-14 @ 22:01:33
Idag har det varit en stressig dag, vilket har resulterat i inget bloggande. Har nu i alla fall lagt upp bilderna från Dalarna. Om ni undrar varför jag inte finns med på några bilder är det för att det var jag som var kamerakvinnan! Har pluggat internationell ekonomi, och ska vara så tråkig att gå igenom det en gång till. Imorgon blir det skiva, och förhoppningsvis mer bloggande!

Puss

Bilder från Dalarna

2009-04-14 @ 21:56:09
                   

Hemma igen

2009-04-13 @ 22:21:40
Hemma igen, så otroligt skönt! Ligger i min säng, känner mig fräsch, jag älskar att vara hemma! Har varit otroligt skönt att vara i Dalarna, har varit med Elin plutten varje dag från torsdag till söndag. Det händer inte varje dag!

Rapport om påsken:
Torsdag - Familjen kom upp till Dalarna ungefär vid sju-halv åtta någon gång. Elin, Björn och Jurate kom ner till vår stuga precis när vi skulle börja laga mat. Sen när vi skulle laga mat hade hundarna ätit upp de frysta korvarna som vi glömt bort. Men det blev hamurgare till middag i alla fall, vi hade överflöde av mat då vi kom hem med massor! Så var inte i nöd och näppe.

Fredag - Vi åkte till njupeskär, sveriges högsta vattenfall. Det var så otroligt fint, fastän det var fryst och äckligt mycket snö. Men på vägen hem sjönk man igenom snön hela tiden då snön var så mjuk och typ 1 meter djup, minst! Blev en träff med Elin på kvällen. Mysigt hade vi, jag sov över! Började snacka med en kille, rätt söt faktiskt.

Lördag - Pappa och Dennis åkte till Fredrik. Jag, mamma, Henrik och Mando solade och det var otroligt skönt och varmt. Men jag pluggade även. Lite i alla fall. Var påskmiddag med elins familj och två av deras vänner. Jag sov hos Elin igen! Vi har det otroligt mysigt.

Söndag - Pluggdag! Och mashmallow-kväll med Elin!

Och nu är jag hemma igen, bilderna kommer väl upp snart.
Puss

The Boss

2009-04-09 @ 12:23:21

Nu har The Boss kommit hem och bestämt att datorn stannar hemma. Så får bli till att umgås med familjen istället.


Nu far jag, utan datan!

Puss


Till Dalarna

2009-04-09 @ 12:08:37
Nu är det full rulle i huset, detta är i princip första gången jag sitter ner idag. Har varit så otroligt mycket att göra. Speciellt eftersom vi ska åka när min pappa kommer hem, vilket är om tjugo minuter. Datorn kommer följa med upp eftersom mamma och alla vill kolla på film. Så den följer med, men har inget internet där eftersom vi ändå inte är uppe speciellt ofta. Så något bloggande blir det inte, men oroa er inte. Jag har med kamera och laddaren, så lite kort och uppdatering borde komma på måndagen eller tisdagen. Det beror helt på när vi kommer hem på måndag och hur trött jag är. Men ska försöka blogga på måndag!

Ha en otroligt underbar påsk!
Puss

090409

2009-04-09 @ 08:39:35
God Morgon!
Idag känns det som att jag är uppe med tuppen. Vilket jag i princip är också! Mamma är nu ute med Mando, Henrik ligger och slöar i sängen och jag ska duka frukost. Efter att jag har bloggat såklart. Idag äfar familjen och jag till Dalarna, vi kommer inte hem förrän på måndag. Men då kommer en utförlig rapport om vad som har hänt under alla dessa dagar. Så vänta er det! Dock kommer jag behöva plugga en del, men mycket annat kul ska även göras!

Det som är kul är att Elin, hennes pappa och hans flickvän även ska vara uppe. De har nämligen stugan precis ovanför oss, det är en endast en tillfällighet. Kameran åker även med upp så när min utförliga rapport kommer ska jag lägga ut lite bilder, om det blivit så att jag tagit några. Hoppas verkligen det blir mycket sol eftersom då ska jag sola, har ju fått solmani!

Får se om jag hinner blogga mer idag, har rätt mycket jag behöver göra. Annars får ni ha en underbar påsk!
Puss

Puss och God Natt!

2009-04-08 @ 22:03:37
Det har väl inte hänt så mycket här sen jag sist bloggade, blev i alla fall klar med mitt idrottsarbete. Har varit hos mormor med mamma för att lämna påskägg och gamla skålar. Hon som är så generös hade gjort två olika sillsorter, någon laxsak och snickers. Sedan var påskäggen stora! Då blev jag glad, älskar verkligen påsk då man får massa godis och blir lite på tjocken. Det är mysigt. Är så med alla högtider. Är just därför jag tänker gå ut och springa imorgon för kommer inte kunna göra det då vi ska vara i Dalarna från torsdag till måndag. Det betyder inget bloggande! Tyvärr!

Har kollat ett O.C. avsnitt och ska nu kolla ett till!
Puss och god natt!

Glassar i solen

2009-04-08 @ 13:16:02



Min otroligt söta och charmiga älskling Mando ligger och glassar i solen. Att han gillar värmen är det ingen tvivel på, men han älskar snön lika mycket. Vilken tur han har att familjen och jag åker till Dalarna imorgon! Men nu, mina vänner, ska jag börja med mitt idrottsarbete.


Gårdagens köp

2009-04-08 @ 12:48:33
Kjol från Zara, 249 kronor

Body från Gina Tricot, 129 kronor


Ögonskuggor från hm, 59:50 kronor

Gårdagen

2009-04-08 @ 12:43:06
Kanske ska berätta lite mer om gårdagen, det var otroligt mysigt att åka in till stan med Charlotte. Det var mysigt och lagom varmt, inte för varmt så man svettades men inte för kallt så man frös. Vi var inne i många affärer, tror vi nästan länsade alla på drottninggatan. Jag hittade en fin jacka från vila, köpte den dock inte. Fanns inte i min storlek plus att jag ska vänta tills nästa lön. Då ska jag shoppa jackan jag nästan blev kär i. Men kan i alla fall berätta att jag köpte en kjol från  Zara, ögonskuggor från hm (för att skugga mina ögon som jag äntligen lärt mig) och sen köpte jag en body från Gina Tricot. Jag trodde aldrig att jag skulle ha en body, men den satt otroligt skönt när man hade en kjol som satt lite högre upp. Just eftersom då behöver man inte bry sig om att dra ner linnet hela tiden när det korvar sig. Jag älskar dessutom tröjor som går långt ner på ryggen. Är så otroligt snyggt!

090408

2009-04-08 @ 11:21:47
Idag gick jag upp med tuppen eftersom jag skulle ha körning med skolan klockan halv nio. Körningen gick i alla fall bra, han säger att han tror att jag kommer klara körningen galant. Jag köpte bröd på bageri så när jag kom hem åt jag och lillebror frukost. Idag ska jag plugga, så strax ska jag och Henrik ut med Mando. Efter det ska vi äta lunch, och sedan ska jag plugga svenska och skriva klart idrottsarbetet. Ska se om jag kan börja plugga på internationell ekonomi, annars får jag göra det uppe i Dalarna istället.

Igår var det som sagt shopping med Charlotte, blev en heldag! Hur kul som helst, shoppade lite också. Eller en fest outfit för när jag ska på skiva nästa vecka. Men är även en outfit som går att använda till vardags.

Nu ska jag gå och kolla klart O.C. men lägger upp bilder på kläderna senare.
Puss

pratstund

2009-04-06 @ 22:25:45
Haft en rätt rolig pratstund med Charlotte! Imorgon ska vi shoppa loss! Riktigt nice om ni frågar mig, behöver väl egentligen inte shoppa. Men behöver lite småsaker i alla fall! Så tomorrow is shopping!

Ska kolla Earl och O.C.

Puss

090306

2009-04-06 @ 20:23:55
Idag har jag inte varit på så jättbra blogghumör, vilket jag tror har märkts just eftersom jag inte har bloggat idag. Har i alla fall hunnit med rätt mycket saker, mer hushållssaker. Jag har satt på två tvättmaskiner, vikt tvätt, lagat lunch och middag samt varit utomhus och fixat i trädgården med Henrik. Sen har jag varit ute med Mando två gånger, vilket är bra eftersom jag typ annars går ut med honom en gång i veckan. Sedan har jag faktiskt hunnit varit och solat på solariumet. Solade 18 minuter. De hade gjort om vid simhallen, förutom kostade det 40 kronor för 30 minuter. Nu skulle man stoppa i mynt, så blev 50 kronor för 18 minuter. Så ska fortsätta i Tullinge då det är billigare och bättre där.

Har i alla fall planer på att sola 2-3 gånger till innan studentskivan. Så jag kan bli riktigt brun, eller i alla fall brunare än jag är  nu. Så blir jag fin i min klänning och skor.

Imorgon ska jag i alla fall till stan med charlotte, på kvällen kanske det blir tjejkväll! Otroligt mysigt. Jag och Henrik har bakat någonting som heter Kerstintårta, var som en sockerkaka fast med mandlar. Eller någonting. Bilder kanske kommer upp senare, eller inte. Batterierna är slut, ska ladda dem inför imorgon. Kanske blir mycket fottat, vet ej! Kommer i alla fall bli kul.

C'ya!

Mando 1 år!

2009-04-05 @ 20:35:22


Mando fyller 1 år idag.
Bilden är från i helgen när han var uppe i Dalarna med familjen. Han glassar i solen!

The O.C. älskare?!

2009-04-05 @ 19:56:01
Jag blir lite halvsur för när jag pratar om hur jag känner, men typ på sms med någon så verkar inte den ta det så allvarligt, typ bara joo hihi. Jag verkligen öppnar mig och det är de jag är less över, kanske är därför jag inte vågar prata känslor. Just för att dessa stunder alltid kommer fram. Jag blir så ledsen och sårad, det är som att säga jaha i don't care! Det är sådant jag hatar, vissa lyckas öppna mina hjärtan. Men det är inte lätt då jag ofta stänger det, då jag inte orkar med när man pratar allvarligt och får oseriösa kommentarer tillbaka. Men nog om detta.

Jag har blivit en O.C. älskare, har redan sett alla avsnitt förutom sista säsongen. Men nu har jag börjat från början, eller det var ett tag sedan. Ligger i alla fall på tredje säsongen nu. Skitkul, vet vad jag kommer roa mig med imorgon, förutom träning och solning.

Nu ska jag fixa min ipod!
Puss

Ledsen för allt..

2009-04-05 @ 15:38:50
Jag har idag varit lite ledsen, just för att jag känt mig ensam. Har känts som att alla har någon men jag har ingen. Men jag orkar inte hålla på så längre, utan nu mår jag bra igen. Det var väl gårdagens bravader som steg fram igen, nu ska jag städa rummet. Har gjort lunch och kollat på The O.C. så ska bara städa, sen ska jag baka en hundtårta. För idag fyller sötnosen 1 år, tänker lägga upp en bild senare också. Solningen får vänta tills imorgon, då jag är barnvakt. Kanske blir senare på kvällen, ska i alla fall ut och springa efteråt. Känner att mina tankar behövs rensas.

Bild

2009-04-05 @ 12:45:38
Hitta en bild från skolfest, dvs de som höll i räddningtjänst skiva. Där hitta jag en bild på mig och Charlotte, som kommer här:

090405

2009-04-05 @ 11:41:47
God morgon!r
Sitter och tittar på The O.C. och äter spanska jordgubbar och kärnfria vindruvor. Efter The O.C. ska jag städa mitt stökiga rum, sen vill jag göra pannkakor, är otroligt sugen på det faktiskt. Efter pannkakorna ska jag gå och sola vid simhallen och sen ska jag springa hem så jag får lite träning efter all gottesug.

På jobbet

2009-04-04 @ 14:37:35
Har varit en skön jobbdag än så länge, jag har varit ute mycket i solen! Det måste ju vara 16-17 grader ute. Fick lite rosiga kinder nästan direkt. Nu ska jag back to work.

Pusspuss

090404

2009-04-04 @ 06:35:12

God Morgon!

Idag ska jag jobba hela dagen, från 8-21. Med en timmes rast också, men är otroligt trött. Jag skulle ha behövt sovit ännu längre, men nu tjänar jag pengar istället! Hoppas bara att dagen går fort så jag kan komma hem till min otroligt sköna säng och sova! Läntar nästan efter den nu.

Idag blev frukosten mackor och vindruvor. Köpte nämligen kärnfriavindruvor igår, de var otroligt goda! Till lunch och middag blir det i alla fall cesarsallad. Otroligt gott!

Ni får ha en bra dag. Bloggar igen när jag kommer hem.
Pusspuss


ajdå...

2009-04-03 @ 21:23:34
Klanten Linnea är i farten igen eftersom jag lyckades radera alla bilder från talangjakten! Hur lyckas man, jag lyckades dock... Så det är bara ett blott minne... Men jag lovar, nästa tävling i skolan ska jag fotografera och jag ska inte radera dem och ska lägga upp dem här! Så jag lovar, nu tillbaka till The O.C.

Filosofi

2009-04-03 @ 21:07:45
Arbetet var klart för 30 minuter sen, så jag är lättad! Jag ska lägga in bilder på bloggen strax, först The O.C. Så bilderna från talangjakten borde vara uppe om kanske 1 timme, dock dog kameran precis när min klass skulle uppträfa. Kanske fick en eller två bilder på Robert som uppträdde för vår klass.

Matdags

2009-04-03 @ 18:33:03
Det blev visst matlagning lite tidigare, jag blev klar med inledningen nyss. Gillade den starkt! Och tyckte det var meningslöst att börja med själva analysen eftersom då kommer jag vara fast och fast i mitt skrivande. Så det får bli efter maten. Hoppas verkligen arbetet blir bra och att jag inte behöver sitta så speciellt länge. För filosofi är tråkigt och jag vill ha en mysfredag med mig själv, inte en pluggfredag som det har blivit.

Köpte idag jordgubbar från Spanien, så goda! Ikväll kommer bilder från gårdagens talangjakt!

090403

2009-04-03 @ 18:02:25
Jag ska inte åka buss tidigt på morgonen där jag inte ska av på slutstationen, speciellt inte på en fredag just eftersom idag somnade jag på bussen när jag var på väg till botkyrka rackethall. Till slut kom jag i alla fall fram, bara 20 minuter sen. Jag och Charlotte testade squash som var otroligt jobbigt men roligt trots att vi inte var speciellt duktiga. Sedan spelade vi badminton, där vi dock åkte på stryk några gånger. Charlotte lyckades skjuta bollen i rumpan och ryggen på mig. Sen när jag skulle slå en badmintonboll(?!) så flög den rätt på pannan då jag missade. Så idag hade vi det rätt trevligt på idrottslektionen!

Sedan var det tillbaka till skolan, med internationell ekonomi, idrott A och matte. Skön dag, fick även reda på att jag ska på studiebesök den 23 april med religionen, vet dock än inte vart. Men stod i alla fall mellan två alternativ. På idrotten var det otroligt jobbigt, herregud vad jag slet! 16 minuter hård spinning och sedan styrka. Jag kommer nog ha träningsvärk imorgon. Det kan jag nästan garantera. På matten blev läraren förvånad att så pass många var där, han menade att det var sista lektionen innan påsklovet. Så imponerad blev han i alla fall. Vi fick sluta tidigare, kanske för att han också ville ha påsklov?

Nu sitter jag med mitt fílosofiarbete som ska in idag, senast 24:00! Ska börja på inledningen nu. Så tänkte plugga till sju, sen ska jag göra mat. Så nu blire plugg!

090402

2009-04-02 @ 09:22:15

Jag steg upp en timme innan klockan ringde, jag är lite konstig idag. Men pigg och glad är jag, är bara otroligt tråkigt att solen inte skiner idag. Eftersom jag är på strålande hunmör! Otroligt nog eftersom jag kom hem runt ett igår natt. Gick upp vid sju istället för åtta idag. Sen så går bussen till skolan inte förrän om 20 minuter. Så jag har gott om tid på mig! Ska bara slänga i mig lite frukost.


Idag har jag bokat teori och uppkörning, teori till den 13 maj och uppkörning till den 19 maj. Så dessa datum får ni alla hålla tummarna för mig! Idag åker kameran med till skolan, för idag är det talangjakt, hinner dock bara vara med i en halvtimme. Men det fungerar för mig. För sedan ska jag till Huddinge och möta Elin och byta studentbiljetter samt byta ut min väst jag köpte igår. Var verkligen inte nöjd med den! Den satt hemskt. Så den ska i alla fall bytas ut idag. Ikväll ska jag jobba från femton till kvart över nio. Så idag blir inget filosofipluggande, tänkte dock ta med mig pappret till jobbet och jobba lite på min rast.

Ha en bra dag alla!


Spelningen

2009-04-02 @ 01:09:44
Spelningen var väl okej, är liksom ingen hopparmänniska så jag hoppar inte. Jag lyssna mer på musiken, som är otroligt bra! Hemresan var en att minnas, John och Adam, vilka grabbar. Hände mycket att minnas, ska i alla fall fråga person om en viss fråga.. Som jag i alla fall fick höra om, detta får den veta då! Nämner inga namn. De som var kul med spelningen var att vi fick reda på att Erik och dem ska få spela på riddarkällaren nästa spelning! Sedan på någon festival i sommar om jag inte hörde fel!

Nu ska jag sova!
Puss

090401

2009-04-01 @ 16:04:34
Idag är det första april, jag har inte lyckats bli lurad än! Men vet andra som har det i alla fall. Har inte hänt mycket, varit på körskolan, filosofi, haft internationell ekonomi prov. Det är min dag. Jag har dessutom hunnit shoppa lite, får se om jag ska behålla den. Behöver verkligen mammas åsikt! Sedan har jag, Charlotte och Robert solat. Var så skönt, jag blev röd nästan på en gång! Jag blir aldrig röd, men nu har det lagt ner sig och är lite smått brunt. Härligt det.

Ikväll är det spelning på mosebacken och städningen som ska utföras nu.

Så ha en bra dag!

RSS 2.0