Världsrekord?

2009-07-31 @ 19:04:20
Okej, detta är väl typ världsrekord över antalet blogginlägg idag. Men det är ju bra, då får ni läsare någonting att läsa. Inte för att varje inlägg är så jättelångt. De är inte Alexander-långa men inte sjukt korta i alla fall. Sitter för tillfället på Charre's dator. Hon är nere och äter med hennes familj. Jag stör alltid dem på något sätt, för när jag ringer henne brukar hon antingen äta eller kolla på film. Hm, bad timeing?! Det är i alla fall vad jag kallar det. Men det blev i alla fall fler blogginlägg idag.

Väntar nu på att Charlotte ska komma upp så vi kan prata skit, föra och göra oss iordning för bästa kvällen hittills! Känner mig övertaggad, kanske för att jag vet att jag kan ta det lugnt imorgon och inte behöva stressa till jobbet. Det gör jag inte förrän på söndag eftermiddag. Känns som jag äntligen fått en hel helg ledig. Mer än det. Hela 76 jävla timmar, det är för fan en evighet med tanke på vad jag jobbat i sommar.

Nu ska jag gå in på facebook. Kanske mobilbloggar senare. Puss

Congratz

2009-07-31 @ 17:03:03
Grattis Alexander som fixa teoriprovet idag!

Taggning

2009-07-31 @ 15:50:32
Just nu packas väskan, lyssnar på musik och taggar till. Det får inte regna ikväll! Då blir jag ledsen. Ikväll ska jag parta hela natten lång. Hörs imorgon, puss!

Läsvärt

2009-07-31 @ 12:56:44
Jag läste ett blogginlägg idag, eller det var ett videoinlägg. Jag har då aldrig hört någon som har så rätt, det hon säger stämmer verkligen. Ni kan höra själva här, jag lovar. Det är värt det! Hon är en otroligt seriös bloggare, en av de få som jag faktiskt kan säga är bra. Som inte bara handlar om kläder och smink. Då började jag fundera över vad min blogg är, är den bara ytlig eller vad är den. Och då har jag kommit fram til latt jag inte anser att den är ytlig, visst jag shoppar och lever livet. Men varför jag bloggar är för att mina nära och kära som jag inte träffar så ofta ska ha en liten inblick i mitt liv. Jag bloggar inte för att få pengar och bli känd, jag bloggar för att jag älskar det. Jag älskar att kunna säga vad jag vill, kunna beskriva mina känslor utan att ändå bli utblottad.

Någonting jag inte kommer att eftersträva och som jag inte gör idag, är att bli en känd bloggare. Jag skriver för att det är kul och inte för att tjäna pengar. Jag kommer aldrig glömma syftet med min blogg, inte efter videoinlägget på Stina-Lee's blogg.

Gårdagen

2009-07-31 @ 09:52:47
Igår shoppades det en hel jävla massa nödvändiga saker! Det kan jag då lova, min plånbok känner sig tom. Idag ska den bli ännu mer tom, för ikväll blir det utgång! Jag hade otroligt mysigt i stan med Charlotte igår, blev helt jvla slut i kroppen i slutet. Denna tjej kan shoppa ordentligt. Vi gick in i varje affär överallt kändes det som. Det kan jag då lova. Men jag hade otroligt kul i alla fall, ska ringa henne vid 12. Såg att hon hade ringt igår. För ska se om jag kan crasha her place tidigare.

Men i alla fall, det jag shoppade var: en svart kjol, ett korallfärgat linne, armband, pärlörhängen, ipodhögtalare (som var billiga och grymma), linne till mamma och två par leggings.

Ska se om jag kan ta kort på alla sen, om jag hinner. Men tror det var allt jag handla igår i alla fall. Nu ska jag äta frukost.

Off to work

2009-07-29 @ 15:18:29
Nu är det off to work! Vi hörs imorgon när jag tömt min plånbok på pengar! Puss

Bloggtorka

2009-07-29 @ 11:50:19
Nu har det inte blivit bloggande på ett tag. Jag har tre stora blåsor på min hand, samt ett stort rött sår efter såsen. Klantigt säger jag bara. Men det gör i alla fall inte ont nu, så det är ett steg mot rätt riktning. Imorgon är det stockholm stad som gäller, det ska bli 21-22 grader. Dock ska det blåsa mycket. Shortsen kommer det vill säga på, för ikväll ska jag jobba jour. Så måste bestämma outfiten för imorgon. Men slutar imorgon klockan 12. Skönt det i alla fall, för efter det blir det stan med Charlotte. Sedan utgång på fredag, bakis på lördag. En tre dagars träff kan man säga, wiiho!

Igår såg jag Harry Potter igen, denna gång var jag inte lika trött. Jag var med i hela filmen, dock mådde inte magen så bra efter kebaben. Men den mår bra idag i alla fall.

Ett meddelande till Daniel (om han läser detta): Alexander har lovat att åka på kryssning (trots hans båträdsla) om han klarar körkortet den 11 augusti. Så alla mina läsare, håll tummarna den 11 augusti för Alexander!

Nu ska jag plugga lite matte och vara social med familjen, de åker trots allt imorgon. Ha en bra dag!

...

2009-07-27 @ 18:37:36
Ni anar aldrig vad som har hänt mig.. Jag har varit klantig, igen! Jag har bränt handen på stekhet sås på jobbet. Så går runt med en hink med vatten för att kyla ner handen. Och jag lovar, för tillfället är den min bästa vän! Back to work

God Morgon!

2009-07-26 @ 06:55:56
När alla är ute och festar är jag och sover. Det är inte så det ska vara när man är ung! I alla fall inte för mig. Jag som älskar fester. Men nu är det så att jag jobbar idag, börjar om en timme. Varför sitter jag och bloggar nu då?! Har nämligen fått uppdrag av mamma att gå ut med Mando. Sen meddelade hon att de åker igen på torsdag, jag ville verkligen följa med. Fitt-jobb säger jag bara.

Igår pratade jag med Sandra, pratade om Götet (vi får se om det blir av). Men vi ska hitta på massor när min prickikorv Elin kommer hem. Vilket hon, för övrigt borde göra nu tycker jag. Men nej jag får vänta tills den 8 augusti.. Hmm...

Malin är på väg till Grekland, hon anar inte hur avis jag är! Jag vill också utomlands. Kanske blir till vinter eller nästa sommar då..

Nog om mig, jag ska pimpla i mig min apelsinjuice och gå ut med Mando. Detta blir dock enda inlägget idag, slutar nämligen 20:30 ikväll.

Panikstädade

2009-07-25 @ 18:37:32
Jag panikstädade i två timmar. Eller inte panikstädade, utan städade otroligt effektivt. Hur fan det kunde bli så skitigt på två veckor vet jag inte. Men det blev det i alla fall. Blev klar kvart i sex, de kom hem fem i sex. Snacka om time-ing! Nu ska jag plugga lite matte, när jag väntar på att maten ska bli klar. Mamma meddelade att de åker igen på torsdag, som tur är har jag min bror hemma. Så blir inte helt ensam. Så hej så länge

Turn up the music

2009-07-25 @ 15:32:03
Idag lämnade jag tillbaka mitt linne som jag simmade i. Men istället köpte jag en ny kjol och nya underkläder. Så gick inte i förlust. Just det, sen tankade jag bilen åt pappa. Så nu har han full tank. Han sa att jag inte behövde tanka fullt eftersom jag tankade i måndags, men eftersom jag är så otroligt gullig så tankade jag 16 extra liter. Vilket innebar en full tank. På 2 veckor har jag alltså kört bil för 900 kronor. Det svider lite i plånboken kan jag säga.

Hade en kul dag på jobbet, fick lusse-bulle att smaka ostkaka för första gången i sitt liv. Hur kan man inte ha ätit det?! Det är tradition på julafton här.

Familjen är på väg hem, så jag måste börja städa innan de kommer hem. Musiken på full volym, jag ska städa!

God Morgon

2009-07-25 @ 07:17:20
Det där oversize linnet jag köpte igår. Det ska lämnas tillbaka idag, jag är smart. Som alltid. Och testade det inte, tror ni inte att det är megastort?! Jag typ simmar i den.. Så ska lämna tillbaka den och hoppas att jag hittar fina leggings istället. Någonting som jag är i behov av.

Nu kilar jag mot jobbet.
Puss

...

2009-07-24 @ 21:37:23
Pratar du skit om mig, pratar jag inte skit om dig,
allt ont du vill mig, det vill inte jag dig.
Är du god och vill mig väl, vill jag dig det samma,
allt gott du vill mig, det vill jag dig.


Charlotte är den enda som förstår, mitt förtroende ligger hos dig gumman!

Långa naglar = vackert!

2009-07-24 @ 21:15:49
Okej, nu måste ni tro att jag har tråkigt. Eftersom detta förmodligen är mitt fjärde blogginlägg på kanske en eller två timmar. Men det betyder att jag hållt mitt löfte, att blogga två gånger om dagen. Kanske är för att jag sitter på min brors bärbara dator som han kommer återta imorgon då han kommer hem. Därför vill jag köpa en dator, pappa och jag ska åka iväg och titta på det när vi har tid. Förhoppningsvis i veckan, men han säger att jag inte ska springa iväg och köpa den första bästa. Utan vänta. Men jag har hittat en till rimligt pris som jag vill köpa. Så bra var det!

Idag jobbade jag med Rojin och Charlotte. Rojin och jag har blivit bra vänner anser jag. I början, förut för kanske 1-2 månader sedan var det lite stelt. Ingen visste riktigt vad den skulle säga. Nu är vi varma tillsammans. Vi hade otroligt roligt idag, många skratt. Det är som att jobba med Sara. Vi kanske har så roligt för att vi är rätt lika, unga och lever livet. Men som sagt, vi började prata om hår idag. Hon har otroligt fint lockigt hår och jag har självfall, vilket jag inte tycker är snyggt. I slutet visade det sig att hon hellre har mitt hår än hennes. Så kan det bli ibland. Jag själv älskar lockigt hår, kan vara för att jag aldrig har haft det.

Jag måste även till kicks och köpa nagelförstärkningskit. För jag vill ha långa naglar, det är så vackert!

Min garderob har blivit rikare..

2009-07-24 @ 21:06:48
.. på dessa kläder:
D Brand Lathi SEK 699, D Brand - NELLY.COM Bad 7 Hairday SEK 69, Rut m.fl. - NELLY.COM
(Bilderna är klickbara)


Skorna är från H&M och kostar 399 kronor

Förutom dessa saker inhandlade jag ett slappt linne från H&M, skönt att ha när som helst egentligen. Kände att jag var i behov av ett. Sedan köpte jag en hårklämma som jag och mamma kommer dela på, skönt att ha på jobbet.

En liten touch

2009-07-24 @ 20:58:47
Sitter nu här i min säng, tittar på en tråkig film. Det vill säga, det finns ingenting i min smak att se. Därför lyssnar jag på Radio 107.5, det är musik helt i min smak. Elin har gjort ett riktigt inflytande på mig. För nu bara älskar jag sådan musik, techno är det jag pratar om. Ni ska se min Ipod, kan lista top fem i min ipod imorgon. Ni ska få se vilka låtar det är, det är mycket danslåtar kan jag meddela.

Nu är det helg, jag jobbar hela helgen. Vilket inte är speciellt ovanligt. Men jag är bjuden på fest ikväll hos en tjejkompis. Kommer dock nog inte gå då jag ska köra bil klockan halv åtta, för att åka till jobbet. Då jag börjar klockan åtta. Så är nog klokt av mig att stanna hemma, fast är ändå riktigt sugen på att dra iväg och festa. Men det får bli nästa helg.

Som ni kanske ser så har jag ändrat bloggen lite. Det behövdes en liten touch kände jag.

Cos och sinus - blää!

2009-07-24 @ 19:14:10
För jag fixa den där jävla matteuppgiften! Helt jävla själv, hur jvla grymt är inte det.

Mat

2009-07-24 @ 17:19:48
Jobbig dag på jobbet, fy fan vad jag är trött säger jag bara! Skulle kunna slockna nu, men jag har lite att göra. Ska faktiskt gå och göra middag nu. Sen blir det matteplugg, för att se om jag klarar det där jävla fitt-talet! Sedan ska jag gosa i min säng. Imorgon kommer familjen hem så då ska det storstädas! Marléne är i turkiet, och jag är avundsjuk!

Nej jag ska inte deppa nu, jag ska äta.. Fast är egentligen inte hungrig. Men va fan, något går väl ner.

Kriminalserier

2009-07-23 @ 21:26:25
Jag verkligen älskar kriminalserier som Criminal Minds, CSI Miami och Bones. Men varför ids jag att titta på dem när jag vet hur otroligt svårt jag har att somna senare på kvällen. Vad blir då min lösning?! Att sova med lampor tända och tvn på. Men då sover man inte speciellt bra. Vilket är bevisat. Eftersom jag är otroligt trött på dagarna, av alla sömnlösa nätter.

Så trots detta, vad gör jag nu?! Tittar på CSI Miami. Är jag smart eller är jag smart?

Herregud, det stämmer!

2009-07-23 @ 18:38:24

Ja vad är det som stämmer om inte att jag bloggar igen! Jag ska försöka blogga när jag har tid, lust och någonting vettigt att skriva. Inte för att jag kanske har det nu, men men. Vet i alla fall att ingen på jobbet kan hjälpa mig med min sin och cos uppgift, jag som inte ens läst matte D ska klara en sådan. Vilket inte har varit något problem, förutom att detta är en MVG uppgift. Som jag fannemig ska klara, om jag så dör på cupen. Skämt åsido!

Min lönespecifikation har kommit, glatt överaskad blev jag. Som jag nästan alltid blir, så när pappa kommer hem. Vilket är på lördag. Ska vi åka iväg och köpa en dator. Jag och mamma ska på tisdag åka iväg och köpa mina skolböcker, hej och välkommen till studentlivet säger jag!

Nu ska jag laga lite middag, stoppa in det i ugnen?! Sen ska jag plocka kläder och cykla. Herregud, mitt nyttiga liv har tagit fart. Så nu ska jag hålla i det.


Alex på äventyr

2009-07-22 @ 22:26:05

Detta är min underbara vän Alexander

En vän

2009-07-21 @ 13:24:49
En vän ska lyssna
En vän ska förstå
En vän ska finnas där


Undra då vilka som är mina, jag vet, men vet dem är frågan..

Smoothie

2009-07-17 @ 20:08:22
För tillfället är min favoritdricka smoothie. Jag älskar smoothie, har precis börjat dricka det dessutom. Är nog lite efter. Nu dricker jag blåbärs- och hallonsmoothie. Så mumsigt. Har precis tittat på min litteraturlista för nästa år, hittade alla förutom 2 stycken på adlibris. Så ska åka iväg till en bokhandel där de finns och titta om alla finns där, se vad som blir billigast. Böcker är verkligen inte billiga. Så jag förstår varför universitetsstudenter är fattiga. Ska upp och fixa med tvätten nu, men ha en superbra kväll.

Cola och musik

2009-07-17 @ 19:07:40
Sitter med en riktigt iskall cola och diggar musik. Det är livet. Börjar tagga till, för börjar verkligen bli festsugen. Tur är väl att jag ska ut och festa imorgon. Det kommer bli jag, Charlotte, Ida och Ellen. Så sjukt kul att Ida och Ellen också ska med. Var mer än en månad sedan jag träffade dem, såg Ellen på hennes jobb idag. Men hade ingen lust att störa. Imorgon blir det i alla fall utgång med dem, dans natten lång. Har skrivit upp oss på olika gästlistor. Så hoppas vi kommer in gratis på någon, för jag har skrivit upp oss på olika ställen. Tänkte i alla fall att vi skulle börja på cattelin klubb (eller hur det stavas) är det inget drag där drar vi vidare till laroy, är i alla fall planen. Köpte idag ett nytt linne jag ska ha på mig imorgon. Är helt vanligt vitt linne med lite volanger på kanterna. Eller vad man ska kalla det. Kanske lägger upp en outfit bild.

Här i huset är det fullt igång, ugnen är på, diskmaskinen är på, tvättmaskinen samt torktumlaren också. Kanske därför det är så sjukt varmt här att jag kan gå i trosor och bh hemma. Inte för att jag gör det. Men ändå. När jag är ensam hemma lagar jag nästintill allt i ugnen för att jag är för lat för att stå vid spisen hela tiden.

Imorgon ska det grillas gott.

Nu ska jag lägga in maten i ugnen. Puss

Motion

2009-07-17 @ 07:46:03
Idag är jag ledig, ni anar inte vad jobbigt det känns att gå upp klockan sju en dag då jag är ledig. Eller ni kanske anar det eftersom ni själva har gjort det. Jag tyckte i alla fall att det var sjukt jobbigt eftersom jag inte fått sova ut ordentligt på länge.. Så blir det när man jobbar för mycket, men min plånbok gillar pengar så får väl skylla mig själv egentligen. Varför jag är uppe så här tidigt då, jag har tid hos doktorn klockan halv nio. Så vi får se vad han säger, idag ska jag i alla fall vara jävligt envis! Tänker inte betala 140 jävla kronor för att vara där i 10 minuter, som jag varit de senaste gångerna.

Sedan ska jag röra mig mot tumba en snabbis och titta på lite kläder på H&M samt köpa lite turkisk yoghurt. Efter det är planen att jag ska hem och äta lunch, plugga och sätta på en tvättmaskin. För sedan ska jag ut och springa/motionssimma. Beror helt och hållet på vad läkaren säger då. Men är i alla fall min plan. Säger han att jag får motionera ska jag även simma imorgon innan jobbet.

Nu ska jag göra mig i ordning.
Puss

Ingen utgång idag..

2009-07-16 @ 19:51:22

Idag blir det ingen utgång. Jag är trött och dessutom ska jag till läkaren klockan halv nio imorgon. När jag skulle meddela Elin nyheten så ringde jag, klockan var halv elva. Trodde hon skulle vara vaken. Hon brukar vara morgonpigg vad jag vet. Tror ni inte att jag väcker henne!? Dåligt samvete fick jag i alla fall, men hon lever i alla fall nu. Annars hade hon nog sovit bort hela den soliga dagen, eller något sådant. Som jag har jobbat. Har fortfarande inte slutat. Slutar om ungefär en timme. Ni anar inte vad jag längtar hem till min säng. Dock blir det ingen sovmorgon imorgon, jag ska vara hos doktorn klockan halv nio. Får se vad han säger, intressant ska det bli i alla fall.

Den svåra matteuppgiften löste jag idag, lyckas alltid göra det på jobbet. Aldrig när jag sitter framför skärmen. Ska även titta på lite kläder och motionssimma (beroende på vad läkaren säger).

Hoppas ni haft en bra dag. Jag och lusse-bulle har haft många skratt. Lady-killen är otroligt nice som han själv säger. En otroligt uppfostrad kille, kallar alltid mig lady och känner mig fin och gammal då. Hade han varit 20 år yngre kanske det hade varit något att satsa på!

Nu ska jag jobba!
Puss


Utgång imorgon?!

2009-07-15 @ 19:12:23
Jag och Elin har nyss gjort en superb middag. Vi åt fläskkarre med vitlöksmarinad, råstekt potatis och chorizo. På köttet hade vi även vitlökssmör, mums. Vi svullade för fulla muggar. Äsch, ibland måste man tänka bort figuren och äta för att det är gott. Det ska jag även göra på lördag, men är några dagar dit så njöt för fullt nu.

För tillfället står Elin i duschen och gör sig i ordning, som att man behöver göra det för att gå på bio. Jag vet i alla fall att jag är otroligt jävla trött. Eftersom hon inte hade sett Harry Potter 5 på länge ville hon se den för att fräscha upp minnet. Jag som sett den en miljon gånger höll på att somna, jag är riktigt trött. Som tur är slipper jag sova själv i natt för jag ska sova hos Elin. För att sedan dra mig till jobbet imorgon och jobba 8:30-21:00. Snälla, någon måste väl tycka synd om mig?! För det gör fan jag!

Och nu tvingar Elin mig att gå ut imorgon. Så jag ska tydligen ut imorgon.

Nu ska jag leta ställen att gå till.
Puss

Sonic Palms

2009-07-15 @ 15:34:10

Hemma hos Elin

2009-07-15 @ 15:32:27
Nu går låten On the beach med Sonic Palms i högtalarna. Lägger in ett inlägg senare med låten, för jag lovar. Det är bästa sommarlåten. Värsta dunket i låten, och jaa sommar låter det om låten. Är för tillfället som sagt hemma hos Elin. Ska vara här ända tills imorgon då jag jobbar hela dagen. Vi ska gå på bio ikväll, ska se harry Potter. Vi är töntiga, men det gillar vi! Har i alla fall någon att vara lite geeky tillsammans med. Har jobbat hela dagen också, började halv åtta och slutade tre. Jag lovar, jag trodde jag skulle svimma på jobbet. Sjukt varmt. Sen så tog jag med mig potatisbullar till lunch, mums. Fast det fanns ingen lingonsylt på jobbet så var inte så jättesmaskigt. Men gott i alla fall. Hade mycket givande samtal med lusse-bulle. Hon berätta att någon på en restaurang någon gång åt något kött med jordgubbssylt. Äckligt?! Eller kanske var ett vad, men i alla fall. Groooose!

Elin säger att jag ska meddela att hon nu har värsta städmanin, jag som är hennes bästa vän kan erkänna att det inte händer så ofta. Nu ska vi se Harry Potter, femman då. Eftersom Elin segis inte har sett den på länge.

Nu ska jag vara social.
Ha en bra dag
Puss

Jude?!

2009-07-14 @ 17:14:44
Jaha, nu får jag reda på av min kusin att jag också är en jude. Men om jag är en jude så är du det också tobias! Så det så. Nu drar alla iväg, alla åker på semsester. Jag är lämnad hemma själv i stockholm.. De flesta man känner drar till Gotbland eller Grekland. Varför glömde ni mig?! Haha, skämt åsido. Jag jobbar hemma i Sverige. Men det som jag inte missar, som de som är borta missar, är Harry Potter premiären. Känner mig lite töntig när jag säger detta. Men jag älskar verkligen filmerna. Den nya verkar otroligt bra, nästan att dö för bra.

Jobbat idag, 8-14. Sedan åkte jag till huddinge, hämta ut medicin och köpa ipod-laddare. Min är spårlöst borta. Har satt på ugnen. Ska laga mat. Handlade mat på willys idag, tur att jag inte har flyttat hemifrån än. Man blir så snål, mat är fan för dyrt.

Jaja, ha en bra dag

Puss

Sleeptime

2009-07-12 @ 22:04:13
Jag har två trogna läsare, som vill att jag fortsätter. Ska jag skratta eller gråta?! För känns inte så många, även om jag vet att jag har betydligt många fler läsare. Elin vill att jag fortsätter för att hon vill veta vad jag har för mig, vilket inte är någonting speciellt just nu eftersom jag nästan bara jobbar. Alex vill väl att jag fortsätter skriva för att han ska ha någonting att bara rabbla igenom. Någonting att läsa, bara för att läsa. Det pratade vi lite om igår, att han läser så fort att han inte riktigt uppfattar vad jag skriver. Antingen är han ointresserad eller så läser han för att han har tråkigt?! hmm, jag har ingen aning. Han kanske kan svara på det.

Idag har jag i alla fall jobbat hela dagen, började klockan 9 och slutade 21. Så ska strax sova för imorgon börjar jag halv åtta. Inte så kul när jag bara skriver om jobb, det förstår jag. Men har ingenting annat att berätta. Har haft mysigt med lussebullen idag. Ett nytt smeknamn, älskar folk som har namn som är lätta att hitta på smeknamn till. På kvällen blev mina öron bedövade, men de är bra nu. Min familj har det bra i dalarna, det regnar dock mycket.

Sleeptime, pusspuss

Meddelar

2009-07-11 @ 22:19:21
Jag har funderat på att lägga ner bloggen, vet egentligen inte vad meningen är med att jag har en. Utan jag vet att det är skönt att skriva av sig. Även om jag inte gör ett speciellt ofta.. Vet inte varken ut eller in, har i alla fall funderat på att lägga ner bloggen.

Bloggtorkan fortsätter

2009-07-11 @ 12:52:38
Jag har inte bloggat på länge, jag vet. Men jag orkar inte. Just nu så kommer bloggen inte vara speciellt aktiv. Har varken lust eller tid. Tänkte bara berätta att kryssningen var underbar! Det var sjukt kul, ska göras om snart. Ha en bra tid innan nästa inlägg kommer

Snart dax

2009-07-06 @ 12:59:47
Strax, eller om 20 minuter ska jag gå mot bussen. Hoppas bara inte att det börjar regna, ser ut som att jag inte har turen på min sida. Men det får gärna regna när jag sitter på bussen och tåget. Men inte när jag går. För hittar nämligen inte mitt paraply. Min väska är smockad med kläder, hur kunde jag ta med så mycket?! Det som inte ens är speciellt mycket. Och tog endast med två par skor. Äsch det är som det är, får i alla fall plats med saker som jag kommer handla. Hoppas jag. Måste ner och checka. Men det får jag nog. I den väskan får det plats mycket. Ha en underbar dag och morgondag

God Morgon

2009-07-06 @ 09:25:45
Idag känns det som att jag är uppe med tuppen, det kommer i alla fall vara full rulle här idag. Har lite att hinna med innan jag drar till Elin. Men hmm, vet egentligen inte vad jag ska skriva så bloggar innan jag drar. Ha en superbra dag! Puss

Fulla muggar

2009-07-05 @ 21:09:44
Just nu är det full rulla i mitt rum och allt som gäller mig. Känns det som i alla fall. Jag har äntligen städat och omorganiserat min garderob som har gått sönder. Reservdelarna kommer på tisdag så får leva utan garderob än så länge. Lådorna står fint placerade på golvet. Det tog säkert 3-4 timmar då vi fick flytta mycket i garderoben. Som alla möjliga spel, väskor och otroligt många påsar. Så den är mer stilren nu, i en vecka max!

Imorgon drar jag till Elin 13:20 för vi ska träffas innan kryssningen hemma hos henne. Ska verkligen försöka hinna blogga imorgon. Men vi får se om jag hinner för har massor att göra imorgon. Har nu i alla fall målat naglarna. Imorgon målar jag tårna. Eftersom jag inte vet vad jag ska ha för festkläder på mig blev det en neutral men ändå festsnygg färg, svart. Så det kör vi på. Mamma ska strax komma upp och klippa min fantastiskt långa lugg. För lång, ser inte någonting längre. Så blir det lite fix och packning imorgon, jag lovar. Eftersom jag packar sista dagen så kommer jag glömma minst hälften!

Ha en bra kväll
Puss

Trötter

2009-07-05 @ 06:48:39
Fy fan vad jag är trött! Är knappt så att jag orkar gå till köket och bre mackor för att äta frukost. Jag skulle nästintill göra vad som helst för att någon ska ta mitt pass och jag kan gå upp och sova. Men det får jag göra imorgon, fy satan vad jag tänker sova länge. Min kropp klarar inte att gå upp så här jävla tidigt. Idag steg jag upp tjugo i sex. Det var som att vara i skolan igen.

Men nu måste jag ta mig i kragen för att äta frukost så jag orkar köra bil till jobbet.

Supriseparty

2009-07-04 @ 21:54:48
Det hemliga som hände ikväll var en överaskningsfest för Elin. Varför jag inte kunde skriva någonting alls om detta i bloggen är för att hon brukar råläsa min blogg. Hon brukar det vill säga gnälla när jag inte skriver speciellt mycket. Det har inhandlats nya skor, har dock inte orkat lägga upp dem. Vanliga skor, inget märkvärdigt. Vardagsstyle you know. Får se om jag drar till Malin imorgon, hon skulle nämligen till stan. Annars blir det till att fixa massor i rummet och börja packa partykläder inför kryssningen.

Jag har konstaterat att imorgon ska jag råstäda mitt rum och garderob. För min garderob är sjukt jävla smockfull. Inte konstigt att den har gått sönder. Så om pappa har fixat min garderob ska jag städa hela rummet och flytta lite saker, osv.

Nu ska jag gå och vara social.
Puss

Jävla matte

2009-07-04 @ 16:24:12
Nu har jag suttit och gjort matten och fick rätt, allt enligt min miniräknare. Tror inte ni att skiten, som jag arbetat med och försökt göra länge, hänger sig?! Fy fan vad irriterad jag blir. Jag lovar, idag är inte rätt dag att bråka med mig. Blev sur precis innan jag skulle gå från jobbet, men det är kärringens fel. Men skit samma! Det ska inte få förstöra min kväll för ska ha lite roligt. Kan dock inte nu säga vad det är, ni får veta det när jag kommer hem igen ikväll. Innan det är dax att gå upp till jobbet igen. Imorgon börjar jag ännu tidigare, men slutar också en timme tidigare. Efter det ska jag bosätta mig hos Malin i några timmar. Innan jag ska hem och fixa massor inför kryssningen på tisdag.

Just det, idag var jag i huddinge. Så skjutsade Rebecca eftersom hon bor i huddinge. Hon och jag har typ garvat som gud vet vad på jobbet idag. Sen berättade Azra att hon, mamma och Rebecca för några dagar sen skrattade åt mig då mamma berättade om en händelse med Jehovas Vittnen. Mamma sa någonting som att vi ska gå på föreläsning eller något var det, för att sedan gå med där. Och då sa jag: Aldrig i hela mitt liv. Så tydligen skrattar de åt mina kommentarer, hmm. Men är faktiskt rätt roligt om jag sjäkv får säga det. Sara var också på jobbet idag, så vi tog igen lite tid. Berättade om countryfestivalen och så.

Idag hämtade jag mina böcker, så innan jag drar (om en timme) ska jag läsa en av böckerna. Beställde 4 stycken, vilken ska jag välja?!

Jaja, men ha en bra dag, för ska fixa mig lite iordning för ikväll. Puss

Morsning

2009-07-04 @ 07:15:41
Idag är vi uppe tidigt, känns de som i alla fall. Mitt huvud är helt borta, vilket det alltid är under sommarlov. Men skit samma. Jag överlever nog. Jobb idag 8-14. Skönt pass, för då kan jag åka till huddinge och shoppa efteråt. Tog just bilnyckeln ur pappas ficka eftersom han inte plockat fram den som han lovade igår, grr. Hittade den i alla fall, tur de.

Förklarade allt

2009-07-03 @ 23:02:29
Idag har jag typ försökt få tag på Elin hela jävla dagen, nu berätta hennes syster att hennes simkort är ur funktion. Det förklarar en hel del. Jag är på g till sängen, för ska upp halv sju imorgon. Herregud, kommer jag komma upp. Tacka gudarna för att jag har körkort säger jag bara. Efter jobbet ska jag till huddinge för att köpa lite presenter, så blir mys! Möter säkert någon jag känner för gör fan alltid det, oftare än när jag är i tumba. Och i tumba känner jag sjukt många. Sjukt många fler än i huddinge i alla fall. Slumpen kanske, vet du?!

Nu ska jag sova, god natt!

No stress here

2009-07-03 @ 12:43:19
Okej, jag behövde inte stressa. För hann med allt med god marginal. Eftersom inte ska gå till bussen förrän om typ 10 minuter så har jag tid att blogga lite. Inte för att jag vet vad jag ska blogga om riktigt. Är i alla fall sjukt trött, som vanligt. Men var ändå ledig igår, jaja. Slutar 21 ikväll, skönt men då ska jag hem och vika alla kläder jag tagit ut ur garderoben. Eftersom den har gått sönder och pappa skulle titta på den idag och förhoppningsvis laga den. Idag blir det bussen till jobbet, imorgon blir det bilen! Vilken lyx.

Nu ska jag läsa bloggar

Stress(?)

2009-07-03 @ 11:15:43
Jag vet att jag är otroligt dålig på att blogga. Men det är för att så mycket händer. Jag jobbar mycket och måste fixa massa i rummet. Planerar inför sommaren och gud vet vad. Nu har jag i alla all en kryssning att se fram emot på måndag, innan dess ska jag jobba 3 dagar i rad. Idag börjar jag inte förrän klockan två, otroligt skönt att få sova ut. Även om Mando kom och la sig vid mig vid halv nio(?). Sen steg jag upp halv tio.

Detta ska jag hinna innan tio i ett (då jag åker till jobbet):
- sminka mig
- fixa håret
- ta ut kläder från garderoben (låda ett och två) då den har gått sönder
- tömma diskmaskinen.
- hinna med lunch?!

Så bör snabba på nu, men ha en bra dag. Puss

Bästa sommarlåten 09

2009-07-03 @ 11:12:00


Ice Age 3

2009-07-01 @ 15:03:04
Ikväll ska jag gå på bio, jag ska se ice age tre med mina bröder och min kusin. Så ikväll blir det familj-kusin time. Kryssningen är bokad tills på måndag! Då ryker det! Har jobbat till tolv idag, sen imorgon är jag ledig. Ni anar inte hur lycklig jag är över detta. För sedan kommer mördarveckor. Vi hörs!

RSS 2.0