Pluggning igen

2009-03-31 @ 19:54:25

Har nu fixat bloggen lite under min pluggpaus. Den ska börja alldeles nu!

Kamerafreeak?!

2009-03-31 @ 18:07:28
Har tagit massa bilder idag som kommer upp på bloggen senare, så blir det när man har kameran med sig till skolan! Ilknur hamnade även på bild, men för hennes skull ska jag skona henne från att hamna på bloggen. Vet att hon egentligen inte vill det. Har inte fottat så mycket roligt, men hade otroligt tråkigt en stund det var därför jag tog fram kameran. Alla bilder kommer upp senare! Runt åtta-nio ikväll.

Just nu sitter jag och pluggar till internationell ekonomi provet, fan det är skitsvårt. Hoppas jag får in allt tills imorgon, annars är jag körd.. Men går super! I alla fall nu!

Hörs igen senare!

090331

2009-03-31 @ 08:45:10

Just nu sitter jag i datasalen på redovisning och beskattningslektionen. Vi bokför i ett bokföringsprogram, vi gjorde alla verifikationer igår. Så är lätt och går otroligt lätt eftersom det liksom bara är att fylla i alla uppgifter. Så är lätt att bara fylla i, undra vad vi ska göra resterande tiden. Eftersom lektionen är enda till 10:05 och jag är i princip klar!

Idag kommer ingenting speciellt göras. Jag ska råplugga till mitt prov imorgon som jag dock inte hunnit plugga till så mycket. Efter skolan ska jag till Henriks skola och göra påskpyssel med honom i 30 minuter eller så. Ska bli mys, gjorde nämligen detta även förra året.

Nu är det sol ute och man märker att det börjar bli vår för jag börjar klä mig vårigt, idag blev det faktiskt en blus. Jätteskönt att det börjar bli sol. På påsklovet ska jag nämligen till Dalarna och det kalla. Men älskar att vara i Dalarna. Det är så mysigt och man kommmer bort från all skit i stockholm! En lugn vecka, nästan vecka. Är borta i 4-5 dagar.

Är så nöjd över klänningen jag köpte! Den ska jag ha på min skiva! Åååh jag läntar!

Nu ska jag fortsätta jobba lite så Kerstin inte kommer på mig att blogga.
Pusspuss!


Earl Hickey

2009-03-30 @ 22:09:40
Nu tittar jag på earl på sexan. Det är verkligen avslappnande att titta på en så rolig men ändå helt konstig serie. Försöker övertala tommi att komma på min skiva, har nästan lyckats! Eller han ska kolla hans schema imorgon. Tror jag, han skulle iaf säga om han kunde eller inte.

Imorgon blir det råplugg, internationell ekonomi prov på onsdag!

Ska sova efter Earl, men sov gott!
Pusspuss!

Träff med Martina

2009-03-30 @ 21:14:14
Har nu varit på promenad med Martina i en timme. Det var riktigt skönt, fick mycket pratat om allt och inget. Skönt att träffa en så pass bra kompis! Även om vi inte träffas så ofta dock, men fick studentbiljetten från henne. Så några studentskivor står på schemat. Jag har nu sagt shoppingstop! Jag ska inte shoppa mer kläder förutom en sak, denna är en beige väst som jag ska inhandla imorgon för den ska jag ha på mig på spelningen på onsdag. Vilket påminner mig om att jag måste ta ut pengar. Men shoppingstop är det! Nu ska jag titta tv och vila lite.

Studentskivorna jag ska gå på:
26 mars: SP06C Tullinge Gymnasium
15 april: SMBE06 Sjödalsgymnasiet
21 april: SP06A Tullinge gymnasium <-- min skiva!
29 april: NV06B & NV06C Tullinge Gymnasium
8 maj: NVBE06 Sjödalsgymnasiet

Shopping i SKHLM

2009-03-30 @ 19:20:03

Charlotte ville att jag skulle lägga upp klänningen jag idag inhandlat på bloggen. Så det är denna! Den sitter lite tajt men är otroligt fin. Den kommer från vila och kosta 400 kronor.

Idag har det inte hänt så mycket, haft prov och lektioner. Provet gick väl bra, hoppas på det bästa. Sedan fick jag sluta 40 minuter tidigare. Åkte då till skärholmen med pappa och Henrik, de skulle handla playstationspel. Så jag passade på att inhandla kläder. Klänningen som ni ser ovan ska jag ha på min egen studentskiva, så man inte går runt i samma hela tiden. Den satt fint på och så. Ska bli asnice! Med höga klackar och allt. Åh vad jag längtar. Nu ska jag sätta mig och plugga innan jag och Martina ska på promenad och biljettbyte. Undrar bara när jag ska få Elins biljett, hm. Kanske svänger förbi huddinge på torsdag.

Dags att plugga internationell ekonomi! Pusspuss

090330

2009-03-30 @ 08:49:47
God morgon!

Idag är jag trött, mamma ringde och väckte mig när hon tyckte det var dags att gå upp. Innan dess letade hon efter en film i mitt rum och totalt rubbade min nattsömn! Eller det var ju på morgonen, men i alla fall. Idag står det matte, religionsprov, redovisning och beskattning, plugg till internationell ekonomi och shopping på schemat. Är nervös inför provet men hoppas det går fint. Kunde det i alla fall igår när mamma förhörde mig.

Bara för att man skriver en sak på facebook, som inte relaterar till någonting så får man massa kommentarer som håll det mellan fyra ögon. Jag skrev inget farligt, jag behövde bara skriva av mig när det är någon som är elak för mig. Måste få avreagera mig faktiskt.. Klarar inte hur mycket skit som helst!

Jaja, de får tycka som de vill. Men känner att ibland behöver man avreagera sig, för jag är känslig det vet jag och klarar inte att någon säger vad som helst till mig helt enkelt. Hoppas ni förstår det! Jag skrev liksom inte det för att såra någon, inte för sympati heller!

Nu ska jag gå och äta frukost innan jag drar till skolan.
Ha en bra dag!

One Leg Short

2009-03-29 @ 16:35:26
Jag har hittat massor jag vill shoppa och imorgon ska jag shoppa, hoppas jag. Om pappa och Henrik kan vänta på att åka till skärholmen med mig. För då ska jag köpa ett par nya byxor, en väst och en tunn långärmad tröja som jag ska ha till min väst. Jag tycker det är riktigt läckert att ha väst på sig, tänkte ha det på Eriks spelning på onsdag. Då följer kameran med så jag kan ta koort på baandet! Låter så häftigt att säga det, jag menar låter som att de är ett riktigt rockband. Det är de ju, men inte så stora. Det hoppas jag att de blir för de är riktigt grymma! Dem heter "One Leg Short", musiken hittar man här.

Gillar ni dem? De spelar på mosebacken den 1 april!

Nu har jag skrivit ner anteckningar till religionsprovet imorgon, ska sitta lite och få in allt. Smådetaljerna speciellt för det mesta sitter faktiskt. Men nu ska jag gå och hjälpa pappa i köket innan det blir mat!

Pusspuss!

känslor

2009-03-29 @ 12:55:27
Jag förstår inte att man skulle vilja såra någon med mening.. Jag förstår inte den personen som gör det! Det är helt galet. Visst jag förstår, han vill såra mig med allt han säger med flit. Men trots att man gör slut, måste man bli hemsk?! Han har blivit en sådan person han sa att han aldrig skulle bli. Han är inte den personen jag blev kär i, därför vet jag att mitt beslut jag tog var rätt. Jag orkar inte kämpa för ingenting, det fanns inte någonting mellan oss. Har inte gjort det på länge, jag har kämpat för ingenting. Men har nu gett upp, känner lättnad. Men som han skriver, jag känner mig i alla fall inte fri. Är jag verkligen så hemsk som person?!

Födelsedagsbarnet

2009-03-29 @ 12:44:30
Grattis Malin 19 år!

090329

2009-03-29 @ 10:14:42
Idag fyller Malin 19år, GRATTIS GUMMAN! Jag har nyss kommit hem från jobbet, var inte så värst kul. Men det var värt det, får massor av mooney! Såå då blir vi glada i april. Idag kommer det inte hända ett skit förutom att jag ska plugga religion, har nämligen prov imorgon. Shiit, hur nu det ska gå! Bra hoppas jag, men nu ska jag ner och duka lite frukost. Ha en bra dag! Pusspuss

Sängdags

2009-03-28 @ 23:06:56
För det första, hur kan man först på eftermiddagen säga förlåt för mitt beteende och senare få ett sms där det står: dra åt helvete din Jävla *****!! Hur moget känns inte det?! Visst jag vet att vi har olika åsikter, men herregud! Det där var av gå i överdrift! Och han kalla mig omogen! Är nästan pinsamt om jag får säga det själv! Men slutpratat om honom, jag går vidare! Jag har jobbat sedan 16 och ligger nu för sängen. Ska bli skönt att sova. Är riktigt jävla trött! Blir dock en timmes mindre sömn, det ska bli sommartid. Så glöm inte att flytta klockan framåt en timme. Nu ska jag sova. Uppdaterar mer imorgon. Puss och sov gott!

090328

2009-03-28 @ 14:02:12
Idag vaknade jag upp som singel för första gången på 14 månader. Det känns tråkigt. Men eftersom jag vet att han inte känner så, så känns det på ett sätt lättare. Visst han kanske säger elaka saker pga svartsjuka eller att han inte vågar. Men han säger själv att han är så som person. Det visar hur mycket jag betydde för honom, dvs nästan ingenting!

Ikväll blir det jobb, så ska bli skönt att dra in cash! Inte för att jag längtar till att jobba, men i alla fall. Ska nu gå upp och göra mig i ordning, duscha och så. För ska gå om ungefär en timme!

Meen ni får ha det så bra!
Pusspuss

Välkommen till min nya blogg!

2009-03-28 @ 12:08:16


RSS 2.0