Helt slut..

2009-08-31 @ 18:37:28
Jag är helt slut, ändå gick jag bara i skolan 4 timmar.. Lite drygt i alla fall. Åh vad jag känner att mina ögon är helt jävla överansträngda, tar på en att sitta i lektionssal. Började i alla fall med att ha 1,5 timme fysik sedan 1,5 timme matte. Så nu ska jag gå och plugga har jag tänkt. Annars åker jag till skolan imorgon, lite tidigare och gör de då. Eftersom vi inte börjar förrän 13:15. Vi får se vad jag orkar med. Har i alla fall varit en härlig dag med grabbsen, många skratt kan jag lova. Vi diggar verkligen vår lärare Billy, han gör dem sjukt och mest klockrena kommentarerna. Hela klassen börjar skratta. Inte ofta man får det, humor på hög nivå kan jag lova!

Nu ska jag upp och se om jag orkar plugga.
Ha en bra kväll, puss!

God Morgon!

2009-08-31 @ 10:58:35
Idag är det skola mellan 13:15-17:00 så jag tycker att det är rätt chill om jag själv får säga det. För jag fick sova imorse, även om de andra tokdårarna hemma förde liv. Ska iväg och käka lunch med mamma på grekiska kolgrillen strax, innan jag börjar skolan. Så att jag är mätt och belåten hela dagen. Mums säger jag bara! Tung väska blir det till skolan, med massor av matteböcker och fysikböcker. Väntar dock på några böcker från adlibris, måste alltså ner och titta djupt i brevlådan.

Ha en bra dag så hörs vi ikväll!

Glasögon

2009-08-30 @ 14:29:04

Igår pratade jag och Elin lite om mina läsglasögon, eller vi kom in på glasögon helt random ungefär. Det var när vi var och käka pizza på gamla brandstationen. Elin tyckte att om jag ska köpa ett par läsglasögon, som jag kanske kommer behöva göra. Ska man ju köpa ett par då man ser smart ut! Och det kan jag väl då hålla med om, men jag ska köpa ett par som jag också tycker är fina. Så vi får se vad optikern säger nästa gång vi ses, blir i slutet på september. Men nu till överraskningen, ni kan få se hur jag ser ut med dem på. Ser jag smart ut?!


Jag vet, diggar mitt hår också


Så ofcourse, en skämtbild

Så detta är hur jag ser ut nu, jag bjuder på dessa otroligt vackra bilder!


Pirates of the Caribbean 4

2009-08-30 @ 13:50:34

Ni kanske inte vet det, men jag är sjukt förälskad i Pirates of the Caribbean-filmerna. Men jag har sett alla säkert en miljon gånger, och ska strax se trean igen. Som för övrigt är den bästa filmen hittills. Jag har hört att det har pratats om att en ny film ska komma, fått den informationen av min käre broder. Sen nu blev jag helt till mig när jag läste här att filmen kommer handla om Jack Sparrow och kapten Barbossa igen. Att de ska leta efter ungdomens källa, jaa mer kan ni läsa på deras hemsida. Det som är roligt i filmerna är att det är action, att det händer saker. Att det inte är dött någonstans under filmen, det är spännande och man sitter som på nålar. I alla fall jag. Dock dröjer det tills filmen kommer ut, men jag kommer se den på premiären! Det kan jag nästan lova.

Nej, vet ni vad. Jag ska fixa lite på rummet. Sen blir det filmtajm.

Ha en bra eftermiddag!


Gårdagen

2009-08-30 @ 11:25:37

Går bara att förklara med ett ord: underbart!

Jag hade sjukt kul på avskedsfesten igår, det kom lite tårar när jag skulle säga hej då till bland annat Ellen. Men jag ska följa med deras blogg i minsta detalj. Så jag inte missar något. Och ett vykort hoppas jag alltid på. Kommer sakna Ellen och Ida grymt mycket. Festen var lyckad, dock hände ett missöde med kameran. Jag glömde den hemma, trodde dock jag tappat den på bussen och fick panik. Så inga bilder blev det dock igår, men får se om någon annan tog bilder. I så fall snor jag några av dem. Vi satt ute rätt mycket av kvällen igår, jag gjorde mina otroligt vackra dansmoves. Som jag tror de flesta där sett fler än en gång. I alla fall de jag känner. Träffade lite folk jag inte träffat på förut, jag och Anders försökte bland annat slå ihop våra hjärnor för att se när vi började gymnasiet. Det var då vi konstaterade att en av min gamla tränarkompis gamla klasskompis var där. Lite långsökt kanske, men ändå. Så var det i alla fall!

En otroligt lyckad hemmafest, trots att jag inte bada i badtunnan. Sen hände en sak, som händer varje gång jag är ute med Jocke (en kille från gamla skolan) han pratar massor med mig. Sen så vågar han knappt säga hej när han är nykter. Den diskussionen har vi tagit otroligt många gånger, att han är så blyg. Men nu sa han att han lovade att han ska säga hej och kramas. Eftersom han ska plugga i uppsala kommer vi inte ses så mycket, hmm. Varje gång har vi i alla fall en diskussion angående detta, att han är för feg. I början trodde det att jag var hemsk, men sen har jag märkt att han gör så med alla. Så jaa, jag får väl ta det. Den diskussionen kom upp igen i alla fall. Elin fick vara åskådare för denne med.

Kvällens outfit:

Jeans från D.Brand
T-shirt från Lindex
Armband från Lindex
Klocka från DKNY


blev tidig kväll idag. Lyckad som

2009-08-30 @ 02:20:22

0-71ad6749a3e21d10430502d3e59a8528.png

blev tidig kväll idag. Lyckad som fan. Prata med adam kommer jag ihåg,sen träffa jag anders och någon micke?! Som kände erik. Sitter på bussen nu. Hörs imorgon puss


Glömt en sak...

2009-08-29 @ 15:24:35
Jag har ju helt glömt bort att berätta en sak! Det är en väldigt viktig sak, som de flesta inte vet om. Eller några vet om den. Vet i alla fall att jag har berättat det för Alexander. Jag har fått läsglasögon. Så sitter nu här med mina låneläsglasögon. Fick låna ett par eftersom jag ska tillbaka i september och om det då blir bestämt att jag behöver läsglasögon så får jag köpa ett par. Han på synsam hade lite svårt att bestäma eftersom mina ögon var så ansträngda, troligtvis för att jag behöver läsglasögon när jag läser eller pluggar. Så eftersom jag sitter och skriver massor nu så sitter jag med dem.

Ska gå och fixa lite i mitt rum strax, har precis städat och dammsugit. Måste hoppa in i duschen innan Elin kommer, vi ska äta pizza. Sen blir det avskedsfest för Ellen och Ida. Har fixat med paketen så de är klara! Jag ska innan allt detta, gå och läsa min underbara bok. Den heter Flickan Under Gatan av Roslund&Hellström. Att jag läser en bok tycker nog de flesta är konstigt, riktigt udda. I alla fall de som känt mig länge och vet hur mycket jag egentligen hatar att läsa. Men denna bok har jag fastnat för, speciellt författarna också. Har köpt ytterligare böcker av dem, bland annat Box 21. Så nu är det dax att läsa! Blir dock första gången med glasögonen, får se hur de går.

Ha en underbar kväll!
Puss

Musica

2009-08-29 @ 13:28:59

Ledsen för all musik, vet inte vad jag ska skriva. Så får bli de ist.


Jag är kär..

2009-08-29 @ 11:28:14

090829

2009-08-29 @ 10:54:18
Idag är jag pigg men ändå trött. Hur går det ihop?! I alla fall, pratar med Sara för tillfället. Vi har jättekul, pratar bland annat om en tjej vid namn J. Nämner inga namn. Mamma you know vem jag menar. Lite svengelska. Eftersom jag ska städa får ni höra vilken låt som går på högsta volym i mina högtalare.


Ellen och Ida

2009-08-28 @ 19:00:31
Idag är jag sorgsen, varför? Imorgon är det avskedsfest för Ellen och Ida. De ska resa till Australien i 6 månader. Sedan ska Ellen ut och resa i två månader till. Jag kan lova, imorgon kommer jag gråta floder. För två av mina närmaste vänner ska resa till andra sidan jordklotet. Jag är jätteglad för deras skull, avundas de lite. Men framför allt kommer jag sakna att vara med mina tjejer. Att de stöttat mig när jag verkligen behövt det, jag har kunnat ringa dag som natt. Vi skrattar alltid ihop. Jag är glad att jag har lärt känna dessa tjejer, de 1,5 senaste året vi känt varann har varit underbara! Jag skulle aldrig klara mig utan dem, jag älskar dem av hela mitt hjärta! Som tur är kommer de tillbaka! Då ska vi fira med glädjetårar, just nu vet jag bara att jag kommer sakna mina vänner otroligt mycket.

Slappdag

2009-08-28 @ 12:58:15
Idag, vad händer idag?! Jo jag ska slappa! Och bara vila. Skulle inte jobbat igår, känner mig helt slut. Har ett helt rum som ska städas, så får sätta igång med det. För imorgon får jag besök, då vill jag ha fint på rummet.

Nu ska jag fixa lite kort till Ellen och Ida!

090827

2009-08-27 @ 17:59:23
Jag är trött, sjuk och på jobbet. Vilken kombination va?! Varför detta blir det enda och första inlägget idag är för att jag har sprungit runt hela staden. Mamma har pratat med sjuksköterskan på VC angående min astma och förkylning och fått saker förklarat, så nu är jag en äkta pillertriggare. Kanske därför jag är så trött. Men det är sjukt varmt på jobbet, så typ svimmar i värmeslag.

Var och hämtade ut mina paket från bamses, converseskorna satt grymt snyggt. Provar resten när jag kommer hem imorgon, just det. Jag jobbar natt, suck! Lägger då även upp bild på det jag inhandlade från lindex dessutom. Var på synsam, har synfel. Men bara så det gäller läsningen. Har fått provglasögon, fula som få. Men får överleva. Ska ringa och boka en ny tid i slutet av september. Då ska vi göra lite andra tester. Men är viktigt att jag använder glasögonen i skolan och när jag pluggar hemma! Dock inte under en tentavecka sa han och skratta.

Nu ska jag käka klart och jobba!
Puss

Hos doktorn

2009-08-26 @ 20:04:53
Besöket gick helt okej, eller inte alls som jag förväntade mig. Men det är vårdcentralen vi pratar om. Dem vill aldrig göra som jag vill, de lyssnar fy fan inte. De bara ifrågasätter, i alla fall så fick jag utskriven en medicin. Kommer dock inte ihåg vad den heter för mitt allmäntillstånd. Då skrek jag ut massa frågetecken. Vad fan han menade vet jag inte. Men han säger att jag är för pigg för att bli skickad till en riktig astmaläkare som kan skriva ut starkare mediciner, så nu går jag hemma och pimplar massor med hostmedicin. Dessutom finns inte medicinen han skrev ut någonstans i stockholms län, förrän på måndag. Så är bara att vänta.

Shoppade en väska på stadium, nu ska jag titta tv och dricka tv för halsen. Bloggar imorgon. Ha en bra kväll, puss!

Jag lovar, jag gråter..

2009-08-26 @ 10:42:50
Värt att lyssna, jag gråter nu.. Den är så vacker!

My day

2009-08-26 @ 09:29:25
Idag känner jag mig sjuk som ett asplöv, haha nej men. Jag har varit uppe halva natten och hostat och hostat och det har aldrig slutat. Det har varit hemskt, så har då inte fått speciellt mycket sömn kan jag meddela. Ringde just vårdcentralen och fick en tid klockan tre. Ska bli skönt, kanske får starkare astmamediciner eller något. Vi får se. Men jag kan då lova att min hals är helt mördbultad, den är säkert väldigt röd, efter all hostning. Det började väl vid tio och sluta vid två--tre någon gång. Nu är den igång igen, i mindre skala.

Nu ska jag äta lite frukost, får se vad jag får i mig, sen är det matte som gäller. Ska bara plugga klart det sista jag inte hann igår. Så ciao

EDIT: Hostan är värre nu.

On saturday we're gonna party like rockstars

2009-08-25 @ 21:25:44


Ida och Ellen ska ha avskedsfest på lördag, de ska till Australien i 5 månader. Ellen ska dessutom sedan till Asien i två månader. Så vi ska parta like rockstars!! Kommer sakna mina små skitar.. Blir nog många tårar

Inte så lång

2009-08-25 @ 18:39:49
Idag blev skoldagen inte så fruktansvärt lång som jag trodde. Var hemma redan vid fem. Detta eftersom sista lektionen var datakunskap och eftersom jag läste det i ettan så gick det rätt smidigt. Fick lära mig ett nytt program, word equation 3.0, det är ett sorts matteprogram som man skriver i word. För att förklara det lite enklare. Just nu har min hosta blivit värre, ska ner och dricka varmt vatten med honung. Innan det ska jag och Henrik gå ner till sopstationen med lite sopor.

Henrik fick idag glasögon, som han ska ha när han läser då han får ont i huvudet. Jag testade dem, såg otroligt mycket bättre när jag läste. Får se vad de säger på synundersökningen på torsdag.

Denna låt får en på bra humör!

2009-08-25 @ 08:34:32

Nästan nyvaken

2009-08-25 @ 08:00:54
Så nästintill nyvaken. Och sitter här på burken, beroende kanske?! Nej det finns något som kallas facebook. Haha. Men skämt åsido, jag sitter här vid datan och diggar musik med Mando. Ska alldeles strax fixa mig i ordning för kvällen, kommer nog inte bli så jättemånga blogginlägg då jag går i skolan 10:15-18:00. Shiet jag kommer dö, fan vad lång tid. Men i alla fall.. Har matte och datagenomgång på schemat i alla fall.

Min förkylning är otroligt mycket bättre, nu har jag enbart ont i halsen. Det kan man faktiskt göra någonting åt! Så är på bättringsvägen i alla fall. Igår skedde någonting, som är en stor sorg i mitt liv. Gissa?! Prison Break är slut, för evigt.. Jag har följt det med själ och hjärta och nu är programet som är det bästa jag någonsin sett slut. Vad ska jag nu titta på? Det är hemskt, en riktig jävla sorg!

Shopping

2009-08-24 @ 20:58:58

Idag har jag internetshoppat lite, blev:




Dessa plagg hittade jag från denna affär. Nu ska jag ta ner damsugarn. Shit lipstick jungle börjar nu. Rappa på!

Bloggar mer imorgon.


Mat nu

2009-08-24 @ 17:41:49
Idag har det varit full rulle i skolan, haft 3 timmar matte totalt. Lite slutkörd i huvudet är man allt. Men ikväll ska jag nog köra lite lugn träning (pilates) beroende på hur min förkylning blir mot kvällen. Sedan ska jag städa och fixa i hela rummet. Imorgon går jag i skolan mellan 10:15 och 18:00, men då är jag ledig onsdag, torsdag och fredag! Klagar inte!

Mat nu.

Friidrott

2009-08-22 @ 16:23:38
Ikväll är det friidrott, jag får försöka titta på det då det går. Ska nu ner och grilla flintasteken och fläskfilén som vi ska äta ikväll. Det blir lite lyxmat, som tur är, är jag faktiskt hemma nu. Det är så att nästan varje gång jag jobbar så äter de gott kött. Så blir första riktiga köttbiten på länge. Sitter nu och lyssnar på Kent, nyduschad. Ska gå in på farmville. Klockan sex kommer Charlotte, då ska vi ut! Vet inte än vart vi hamnar, meddelar de imorgon.

Ha en bra kväll

Paarty

2009-08-22 @ 14:51:16
Nattblogga tydligen igår via mobilen. Det var väl vid den stunden då jag höll på att somna. Jag sov mellan huddinge och tumba, jag sover aldrig när jag är själv. Sen var jag ju tvungen att hålla mig vaken eftersom jag inte ville hamna i södertälje mitt i natten. Så ringde och väckte mamma, haha! Hon sa att jag skulle ringa så gjorde det. Idag mår jag superbra, lite småseg. Men va fan, det får man tåla.

Hade i alla fall en sjukt rolig utekväll igår. Jag och Elin hamna på Laroy och vi har inte så bra erfarenheter av det. Men fy fan vad mycket folk det var vid två, så pass många att vi drog på grund av folkmängden. Alltid, jag lovar, alltid när jag är med Elin träffar vi utländska killar, igår stod det spanjorer på schemat. Jag med min perfekta spanska, nej fy fan. Det gillade jag då inte, speciellt eftersom Elin sa att jag kunde spanska. Så då började de snacka, snabbt också! Men sedan mötte vi tre killar som visade sig vara sjukt gulliga, Victor, Oskar och Rikard. Vi hamna på Burger King tillsammans med dem.

Nu ska jag fortsätta städa innan Charlotte kommer.
Puss

har nu varit ute. På g hem. Jag lo

2009-08-22 @ 03:59:25

0-10aea25e5988546b8cd1cc9e11fe1a74.png

har nu varit ute. På g hem. Jag lovar, jag är trött! Herregud. Berättar mer om kvällen imorgon. Finns bara ett ord: grym!


Ändrade planer

2009-08-21 @ 11:07:22
Okej, ändrade planer. Nu ska jag cykla eftersom Sara nyss ringde mig och hon orkade verkligen inte jobba ikväll. Så ska jobba istället för henne 15-20 sedan åker jag direkt hem till Elin. Eller möter upp henne vid jobbet så åker vi in senare. Ikväll blir det dock inte superuppklätt, shorts och linne har jag bestämt. Men va fan, det kan vara snyggt det med! Nu ska jag cykla. Ska slå mamma och cykla mer än 800 kalorier på 45 minuter. Jag lovar, jag ska fixa de. Nu är det tävling på G! TAGGA TILL!

Prefix

2009-08-21 @ 10:11:38
Har nu suttit en stund och pluggat matte, så här tidigt på morgonen. Till och med jag är imponerad! Men jag blir sur på prefix, alltså jag förstår det i 95 % av fallen. Men i de sista 5 % fattar jag verkligen ingenting, sitter som ett frågetecken. Får ta och fråga Victor på måndag. Men som tur är så berätta Billy (läraren) att det inte är kris om vi kan det, eftersom vi sen kommer slå det på räknaren, nu är det bara för att få en känsla för det. Och det har jag! Ska gå och fortsätta med geometrin nu.

Ledig idag!!

2009-08-21 @ 08:26:56

Nu kommer det massa (får se hur mycket jag skrapar ihop) friidrottssnack, inte intresserad? Hoppa längre ner! Igår var det en stor dag i Berlin, där friidrotts-vm pågår. Bolt, världsrekord igen. Inte så konstigt med tanke på att han har sådan otrolig talang, han är bättre än någon någonsin varit i friidrott, i mina ögon. Men det som gör honom bäst är inte enbart hans lopp, utan att han inte är divig. Utan går ut och säger, jag trodde aldrig på världsrekord. Han är en cool kille i mina ögon som förtjänar all kredit. Men, vi bor i Sverige, varför inte fokusera på en av våra egna? Då pratar jag om Niklas Wiberg som gjorde en strålande insats i 10 kampen. Han slog Henrik Dafgårds 15 år gamla svenska rekord. Bara det är väl bra, jag menar så gammal är han inte, han är 24 år. Men vad jag såg igår, har han otrolig talang i den gren han utövar. Så jag tror om några år så kommer han kunna ligga bland medaljstriden. Han var faktiskt bara 122 poäng från medalj, och en 7:e plats och slog personligt rekord med lite mer än 200 poäng. Dessutom är jag rätt imponerad av mig själv som pratat med killen, som för övrigt är otroligt charmig och snäll.

Nog pratat om friidrott, idag. Vad händer då? Jo jag ska plugga massa matte, inte kul. Är helt död i mitt huvud, men det måste göras. Jag är det vill säga ledig idag, varför är jag uppe nu? Mamma ringde och väckte mig, var bara att stiga upp för har massor med planer idag. Först plugg, sen ut och springa och sedan ska jag ut med Elin ikväll! Så rappa på säger jag bara!

Nu ska jag käka frulle!


Bloggning igång igen!

2009-08-20 @ 16:37:27
Idag har det varit en skön dag i skolan, förutom att jag är helt död i skallen efter att ha pluggat matte 3 timmar i sträck tillsammans med Erik och Victor. Det var bara vi av "gänget" som orkade sitta och leka pluggisar så lång tid. Haha, nej men de andra tre hade faktiskt ursäkter, men det är deras problem. Vi kom i alla fall en bit på vägen, alla tre har svurit en, två och tre gånger åt prefix kan jag då lova. Men det gick bra och flöt sedan på med ekvationer, i alla fall för mig.

Så det är kul att börja skolan igen, skönt att lära känna nya människor. Även om det går rätt många från min gamla skola i min klass, två andra, Erik och Gabriella.

Ikväll ska jag titta på friidrott, speciellt Wiberg och Michel. Åh fan vad spännande, jag kommer sitta som på nålar det kan jag lova. Jag ska över till moster på kalas för min kusin som fyllde år igår. Hon tatuerade sig igår, det blev fint.

Prata med Kirsi från jobbet idag, vilket får mig att förstå att jag verkligen saknar jobbet ändå. Eftersom jag ändå gått och umgåtts med dem hela sommaren. Klagat över att jag är trött, klaga över smärtor och haft våra skrattattacker. Sara vet vad jag pratar om!

Nu ska jag gå och titta på friidrott! Och nu är bloggningen igång igen.

Alexander är norrman

2009-08-19 @ 08:07:06
Alexander har gått och blivit norrman, varför?! Vet inte, checka hans blogg så fattar ni. Idag är det skola igen, ska dock ta med mig en smörgås och frukt till lunch. Orkar inte åka iväg och slösa pengar. De pengarna kan jag dessutom slösa på annat! Har precis spelat farmville, jag vet jag är ett freak. Men var tvungen att gå upp tidigare och skicka bror min till skolan och låsa dörren. Han har nämligen inte fått nyckel än, den kommer till veckan. Så då får han sköta sig själv! Idag har jag i alla fall skoldag mellan 10:15-15:00, så är skönt. Är skönt att man inte går så länge, eftersom jag går i Södertälje behöver jag inte gå upp så fruktansvärt tidigt. Men detta gäller bara ett år, sen blir det att åka till stan i 5 år till.. Jag fasar kan jag lova! Om jag inte flyttar till söder som är min dröm. Det vill jag i alla fall göra när jag blir stor, har jobb och så. Då vill jag bo i stan, kommer säkert få punga ut multum med pengar. Men äsch.. Jag överlever nog!

Lever

2009-08-18 @ 20:30:25
Tänkte bara meddela att jag lever. Medan Marlene är och lyxar sig i Grekland är jag hemma i Sverige och pluggar. Ja, jag har börjat skolan. Det går suveränt! Har Erik i min klass, fett skönt! Nu ska jag röra mig mot duschen, har tränat.

ni kanske kan lista ut vart vi är?

2009-08-16 @ 12:22:43

207da0ba5197f22cc06752fab1a4701a.png

ni kanske kan lista ut vart vi är?!


Farmville

2009-08-15 @ 15:14:18
Jag är helt besatt av Farmville, ni vet det där spelet på facebook. Alla som har facebook vet nog vad jag pratar om. Det gissar jag i alla fall. Idag så blev jag uppjagad, som vanligt på helgerna. Eftersom annars går jag inte upp förrän ett någon gång då jag blivit otroligt bekväm av mig. Tittade dessutom just på klockan och konstaterade att jag börjar jobba om 45 minuter. Så måste ner och fixa med matlådan, pappa är så snäll som låter mig låna bilen. Annars hade jag varit körd kan jag meddela.

Idag har jag tittat på friidrott, varit på en tripp till södertälje där det tydligen var någon sorts motorcykelträff (?). Jag ska nu ner och fixa med maten. Ha en bra dag! Puss

klockan är mycket. Mina fötter är

2009-08-14 @ 19:46:25

0-5e1cc9fc58dc2db9bf588287f85b0dfe.png

klockan är mycket. Mina fötter är trötta. Och jag är fortfarande på jobbet. Imorgon ska jag på en tripp till södertälje och jobba. Hörs imorgon! Imorgon börjar friidrotts-vm, gissa vem som längtar! Puss


God Morgon

2009-08-14 @ 06:46:52
Idag är jag uppe med tuppen. Trött som fan är jag också.. Men måste fan komma ihåg att ringa till KTH idag eftersom jag fått två olika informationer angående när vi ska träffas på uppropet. Så ska ringa dit och checka läget. Mycket mer kommer inte hända idag eftersom jag jobbar mellan halv åtta och nio ikväll. Varför säger jag bara! Jag skulle ju vara ledig en vecka, vilket blev till 4 dagar bara. Arbetsnarkoman?! Nej jag är bara kåt på pengarna..

Men nu ska jag vänta på mamma som ska skjutsa mig till jobbet. Ha en bra dag, så hörs vi imorgon. Puss

säger nu god natt. Upp 6 imorgon o

2009-08-13 @ 22:31:52

0-22d6cb0390f366b990bc47574ab2d0fe.png

säger nu god natt. Upp 6 imorgon och är irriterad som så... Du vet varför. Bryr mig inte iaf! Ska ha en så bra dag, med massa jobb och skratt. Hörs nog imorgon!


Stan med Ellen

2009-08-13 @ 19:23:31
Idag har jag haft en underbar dag på stan med Ellen. Pratat om massor med mys, och idag igen så har jag shoppat. Mamma undrar om jag har lika mycket pengar som blondinbella, eftersom varför gång jag varit inne i stan handlar jag någonting. Kanske ska börja satsa på att starta eget? Och bli framgångsrik.. Kanske ska fråga pappa, han får hjälpa mig! Han har ju eget företag. Skämt åsido, om några dagar börjar jag skolan. Malin började skolan idag, jag avundas henne inte. Ville njuta av ledigheten de sista dagarna, men dock är ingen hemma. Så ska jobba båda fredag och lördag.

Pratade med Elin lite, eller bara på sms. Like always! Jag kom på värsta idéen om kräftskiva, vore verkligen skitkul. Så håll utkik ifall jag pratar mer om det! För nu är jag verkligen på det, måste träffa Elin så vi kan planera lite! Då vi ska ha den ihop i så fall, kanske 20-30 personer. Men detta blir inte förrän i september i så fall.

Nu ska jag fixa naglarna!
Puss

Fy fan vad jag är grym!

2009-08-12 @ 21:23:31
Fy fan vad jag är bra! Fy fan vad jag är bra! För jag fixade matteuppgiften, fy fan vad jag är stolt. Låter som typ en studentlåt! HAHA. Halft i alla fall. Tänk, om några dagar börjar jag skolan. En av mina bästa vänner har flytt Stockholm. Jag saknar henne! Men kommer på besök till september. Då ska hon få visa mig linköping! Då gör vi staden osäker.

Men i alla fall, jag är i alla fall klar med inlämningsuppgiften. Hoppas det dröjer tills jag blir tilldelad en grupp. Imorgon ska jag och Ellen till stan i alla fall. Får checka in om den där mystiska killen är snygg, annars drar vi! Hihih, ska bara shoppa först! Väska ska inhandlas.

Nu ska jag titta påå burken!
Puss

Proffshjälp?!

2009-08-12 @ 19:49:28
Sitter nu med min matte, skulle behöva lite proffshjälp! Sitter fast på en individuell inlämningsuppgift. Men det går säkert att ordna på något höger och vänster.. I hope! För det är jävligt svårt. Undrar fan om jag kommer fixa det. Håller tummarna i alla fall. Har tagit en powernap idag. Detta är inte likt mig! Därför behöver jag röra mer på mig så jag får tillbaka all min energi. Sen blir det jobb på fredag, hela dagen. Halva med mamma min!
 
Nu ska jag försöka med matten!
Puss

Skumma grejen...

2009-08-12 @ 09:46:09
Alltså värsta skumma grejen hände igår, en kille ringde mig (ingen jävla aning om vem han är) och visste att jag var söt och vill träffa mig för en fika imorgon. Det var den snabba versionen! Men jag vet inte om jag ska tro på det, eller om det är en bluff! Därför ska jag och Ellen åka in till stan tidigare och sen får jag väl se klockan 15 om han slår en pling. Annars är ingen tid förlorad för jag har umgåtts med my lover!

Nu frukost!

Bloggfrånvaro

2009-08-10 @ 14:33:59
Lite bloggfrånvaro i alla fall. Men det är sådant som händer. Är mycket som händer i mitt liv. Ska iväg och jobba idag igen. Imorgon ska jag till frisören och bli fin i håret! Det är fan dax, jag som förstörde mitt hår ser hemsk ut. Men jag tror faktiskt att jag ska färga mitt hår brunt, riktigt mörkt denna gång. För det är så fint på mig. Det blir så, när hösten och vintern kommer blir jag brunett och på sommaren åt andra hållet. Men sånt är livet! Har varit och shoppat mig fattig, mina böcker var otroligt dyra. Sen köpte jag lite annat smått och gott som behövdes. Nu ska jag ringa pappa och höra om jag kan ta bilen.

...

2009-08-07 @ 06:46:13
Mitt hår är förstört. Det är de fulaste som kan gå på någon med två ben. Varför lär jag mig aldrig av mina misstag? Jag kommer antingen färga mitt hår mörkt igen, eller panikklippa mig hos min frisör där hon även får färga det. Ringer henne på måndag och tar den tidigaste lediga tiden hon har! OCH JAG SKA SHOPPA MED DENNA HÅRFÄRG! Katastrof! Jag blir så sur på mig själv, varför?

Gjort det igen...

2009-08-06 @ 20:49:21
Jag har gjort det igen.. Jag har förstört mitt fina blonda hår. Till vilken nytta då? Bra fråga! Tror att jag var uttråkad. Men jag har nu bestämt mig för att mammi och jag ska bestämma på måndag. För i så fall bokar jag frissa tid tills på fredag och då får hon färga det blont. Har hon ingen tid blir jag brunett igen. Så var det med det! Slipper i alla fall det gula med hjälp av silverschampo. Som verkar ha funkat bra på mig, ser inte så mycket gul ut tycker jag.. Men hon får avgöra, för är svårt själv. Hon är dessutom min bättre hälft!

Alexander

2009-08-05 @ 10:50:42
Alexander har förklarat mig som person. Inte rikitg hur jag är kanske, men att jag är otroligt vågad. Hans inlägg kan ni läsa här, läsvärt om ni frågar mig. God Morgon mina läsare. Idag är det full rulle här hemma, jag ska göra tonfisksallad och sätta mig på cykeln. Hinna göra mig iordning för jobbet. Skulle behöva städa, får göra det imorgon. Föräldrarna kommer ändå inte hem förrän på fredag. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag, får städa det imorgon. Ska ändå inte sova hemma i natt, ett problem vi får ta tag i imorgon.

Nu ska jag äta frukost.

Mobilbloggning!

2009-08-04 @ 22:34:46
Det förra inlägget var ett mobilinlägg. Jag känner mig duktig som lyckades. Första gången you know.. Nu tillbaka till hajen 3

Mina favorittofflor och jag tittar

2009-08-04 @ 22:25:54

0-5f39cce989ce42f0a17a42f9ffd3a813.png

Mina favorittofflor och jag tittar på hajen 3. Jag lovar, jag är skiträdd! Tur att jag har bror min här


Om X och Y!

2009-08-04 @ 19:28:50
Idag har jag en sådan där dag då jag får lite utbrott då och då. Nyss kom ett.. Eller kom och kom gjorde det inte. Jag kom och tänka på en kompis till mig, kommer inte nämna några namn. Vill bara veta om någon håller med mig, vilket jag för guds skulle hoppas. Det kommer handla om två personer: X och Y som då är pojkvän och flickvän om ni inte förstod detta. X ägnar i princip hela sitt liv åt Y, de träffas när Y kan. Y avbokar det mesta, speciellt när kompisarna vill göra någonting. X springer bara efter Y och X låter Y göra så här. Visst kanske inte är något fel med det. Men Y blir skitsur om X vill träffa kompisarna istället för Y.

Det jag försöker säga är att jag förstår inte någon som låter ens kille kretsa kring ens liv. Att han bestämmer allt och man själv inte får njuta av livet. Jag själv lät min kille dominera, då anar ni inte hur jävla skönt det är att vara singel. Att vara helt självständig utan att bry sig om vad ens partner säger. Man kan helt enkelt leva livet!

Nu för att det inte ska bli värsta tjatiga inlägget så ska jag meddela att jag hade planer att träffa Alexander på lördag. Men han dissar mig, igen! Så nu är det hans tur att hitta ett dejtingtillfälle. Men till en helt annan sak, jag funderar på att färga håret. Men det vet alla redan. Jag är som sagt för tillfället blond. Funderar på om jag ska göra det hemma och införskaffa silverschampo? eller om jag ska gå till frisören. Behöver i alla fall klippa mig! Gör jag det hos frisören ska jag boka klippning till fredagen innan jag börjar! Så blir jag blond och fin när jag börjar. Det kör vi på, så kör vi egenfärgning när jag inte har råd längre. När jag blir en fattig student, dvs i oktober?

Nu ska jag tydligen läsa Felix blogg. Så later!

090804

2009-08-04 @ 12:19:13

Idag är det mycket som står på schemat, dock inte solning. Men detta är i alla fall vad jag ska göra idag:

- Städa och fixa i köket
- Städa rummet
- Pilates
- Ut och gå
- Fixa matten (som jag strax har gjort)
- Luncha

Dax att sätta igång med andra ord.


Förvirring

2009-08-03 @ 16:09:03
Okej, idag har jag irrat runt på G till haninge. Varför detta?! Min mutti. Hon sa åk mot skogås bla bla bla. Snurra runt där, men det var ju fel. Skulle ta motorvägen och kom till slut rätt, lite fattigare för shopping blev det. Dock sa kärringen fel sist och de öppnar inte bokhandeln förrän nästa vecka, jag sur och trött. Men har meddelat Alex angående min förvirring, snart förvirrar han och jag ihop i trafiken. Men jag hittade fram, tror jag har min pappas lokalsinne och inte mammas!

Nu vankas det snart mat. Är hungrig!

Skolpanik

2009-08-02 @ 12:35:37
Jag har konstaterat att jag idag, nu just i denna stund har lite skolpanik. Om 15 dagar, det vill säga 2 veckor och 1 dag börjar jag skolan igen! Då får jag panik för har inte inhandlat ett skit, tur att pappa kommer hem på fredag. För i helgen ska jag fan dra honom till datorbutik om det så behövs för att köpa en dator. Sedan får jag dra honom, på samma gång, till SLT för att inhandla skolmaterial som pennor, papper och mappar. Shiiet, det händer verkligen! Snart börjar jag högskolan.. Det är en riktigt konstig känsla, hoppas det finns någon man känner igen i alla fall. Det är faktiskt läskigt... Men imorgon ska jag åka och handla böckerna som jag behöver.

Okej, utgång i fredags! Lyckat var det. En händelserik natt också. De mest otrevliga var bara de där jävla danderydarna. Och jaa, nu har jag fått fördomar eftersom de va otroligt otrevliga och ansåg sig mycket bättre eftersom de ansåg att Alby var samma sak som Tullinge. Man bara wtf?!

Nu ska jag duscha och ringa mamma, sen blir det lunch. För ska iväg och jobba vid 16 sen.
Puss

RSS 2.0